STANIJA U SUZAMA: Vesna je izvređala na nacionalnoj osnovi!
Foto: Youtube

STANIJA U SUZAMA: Vesna je izvređala na nacionalnoj osnovi!

Stars -
Pevačica je izvređala Staniju rekavši joj da ona nije Srpkinja jer je rođena u Hrvatskoj, što je starletu izuzetno pogodilo jer joj je otac stradao tokom rata u Hrvatskoj

Farmeri su dobili zadatak da obeleže Dan mladosti. Goca Božinovska je Jovanka Broz, a Miki Mećava je Tito jer ga dobro imitira.

Filip Mitrović je nosilac štafete, dok su se ostali Farmeri podelili kao predstavnici bivših jugoslovenskih republika. Međutim, kao i uvek, oko svega mora da nastane haos i svađa.

Ljuba je pisala na papiru ko je koje zemlje predstavnik i rekla je da tamo ima više Srba i manje Srba i da je najbolje da se sami raspodele.

Ekrem je rekao da su on i Danijel i Jovana "Montenegro", odnosno Crna Gora. Vesna Rivas je prokomentarisala kako je ona prava Sprkinja i neće da bude ništa drugo. Pritom je Staniji rekla da ona pripada Hrvatskoj i to ponovila više puta.

Stanija je rekla Vesni "Vesna, prekini, ne znaš moju životnu priču, zato začepi ženo jedna. Začepi, sram te bilo, a i mislim da znaš priču, nemoj to da mi radiš.", a Filip se nadovezao i upozorio Vesnu.

Vesna je Staniji odgovorila "Ja sam samo rekla da si rođena tamo." Pevačica je utom izvređala Staniju rekavši joj da ona nije Srpkinja jer je rođena u Hrvatskoj, što je starletu izuzetno pogodilo jer joj je otac stradao tokom rata u Hrvatskoj.

Stanija je izašla napolje i plakala, i svi došli oko nje da je smiruju. Goca Božinovska joj je rekla da ne obraća pažnju na Vesnu i da se ne nervira, a Memo joj rekao da ga niko nikada kao Vesna nije iznervirao.

http://www.youtube.com/watch?v=8Iiw_ZVoO9Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja