OLUJA NAD BEOGRADOM: Piroman preživeo dramu u avionu!

OLUJA NAD BEOGRADOM: Piroman preživeo dramu u avionu!

Stars -
Kada su se približili Beogradu, pilot nije mogao da sleti zbog oluje, pa im je saopšteno da će malo kružiti, a nakon toga im je rečeno da moraju sleteti u Skoplje

Folk pevači Verica Šerifović i Boban Rajović doživeli su nedavno pravu dramu u avionu na letu iz Beča za Beograd, kada su iz Austruje do Srbije leteli neverovatnih sedam sati.

Naime, kada su se približili Beogradu, pilot nije mogao da sleti zbog oluje, pa im je saopšteno da će malo kružiti, a nakon toga im je rečeno da moraju sleteti u Skoplje. Mnogi su pomislili da će avion zbog dugog leta ostati bez goriva, pa su počeli paničiti.

U Makedoniji je takođe bilo nevreme, pa su produžili za Temišvar kako bi se prizemljili. A onda je usledila kap koja je prelila čašu kada su u Temišvaru čekali tri sata da se smiri nevreme i da se avion natankuje kako bi mogao da doleti do Beograda.

Pravdoljubiva Verica se toliko iznervirala da je napravila haos u avionu, insistirala je na tome da putnici dobiju hranu i piće i da se majkama obezbedi mesto na kom će presvući decu. Iznerviranu Vericu jedva je smirio njen kolega Boban i osoblje aviokompanije s kojom su leteli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track