Marko Kon oduševljen Sorajinim pevačkim sposobnostima
Foto: KURIR

Marko Kon oduševljen Sorajinim pevačkim sposobnostima

Stars -
Ona uveliko snima album, a budući da se još prikupljaju pesme, Marko Kon je pozvao kompozitore da ga kontaktiraju i pošalju mu neke svoje radove iz domena pop muzike

Kompozitor, aranžer i producent Marko Kon tvrdi da će javnost biti iznenađena vokalnim sposobnostima starlete i učesnice rijalitija "Veliki brat" Soraje Vučelić.

Naime, ona uveliko snima album, a budući da se još prikupljaju pesme, naš sagovornik je putem našeg portala Kometa online, pozvao kompozitore da ga kontaktiraju i pošalju mu neke svoje radove iz domena pop muzike.

"Radim Soraji album, i ona nije pevačica, jer ne zarađuje novac pevanjem. Ipak, izuzetno je talentovana, i znam da mi ljudi neće verovati "na prvu", ali verujte, bićete iznenađeni, mnogo je muzikalnija nego što bi bilo ko očekivao. Moderna pop muzika, ima i klupske varijante, još tragamo šta da snimimo. Kompozitori ako imate nešto šaljite! Za sad je veoma obećavajuće. Inače, snimio sam pesmu za Željka Stojanovića, učesnika "Velikog brata", zajedno sa njegovim drugarima iz Pariza koji tamo već imaju svoj bend. Nedavno smo uradili i spot na Adi Ciganliji. Za njega će tek čuti.", rekao je Marko Kon.

http://www.youtube.com/watch?v=W2sqhIzhe_k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja