TEODORA KUNIĆ: Dobro je biti Suzanina ćerka

TEODORA KUNIĆ: Dobro je biti Suzanina ćerka

Stars -
Nadam se da ću svojim kvalitetima, karakterom i ličnošću uspeti da pređem što sam ćerka poznatih roditelja, rekla je mlada pevačica

Teodora Kunić, ćerka Suzane Mančić i Nebojše Kunića, koja je krenula stopama roditelja i snimila prvi spot "Pola srca", u kojem glumi njen prijatelj Milan Kalinić, rekla je da joj trenutno odgovara što je ćerka poznatih roditelja.

Na pitanje koliko joj pomaže ili odmaže što su joj roditelji javne ličnosti, pevačica je rekla da joj trenutno odgovara što je dete sa estrade.

"Dosta mi pomažu zbog medijskog interesovanja. Trudim se da na to gledam sa pozitivne strane. A mislim da su deca koja se pojave posle roditelja koji imaju neko ime dočekana sa dosta osporavanja i toga sam svesna. Međutim, nadam se da ću svojim kvalitetima, karakterom i ličnošću uspeti da pređem preko svega toga", rekla Kunićeva.

Pevačica je najavila da sprema i novu pesmu.

"Izbacila sam samo jednu pesmu, dok je druga u pripremi. Pozitivni su komentari za moj prvenac i zadovoljna sam. A spremam drugu pesmu, u pitanju je balada. Nadam se da će jedna ljubavna balada da zaživi", rekla je mlada pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=Xy4fB9OqdnI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track