BEZ DLAKE: Vendi napala Seksi Sandru
Foto: Youtube

BEZ DLAKE: Vendi napala Seksi Sandru

Stars -
Veni i Seksi Sandra su gostovale u emisiji kada je učesnica Velikog brata očitala koleginici bukvicu

Vesna Vukelić Vendi i Seksi Sandra su bile gošće u jednoj emisiji zabavnog karaktera i razmenjivale iskustva iz rijalitija. Ili bolje reći, Vendi je bila ta koja je vodila glavnu reč, dok su se voditelj i Sandra borili, doduše bez uspeha, da dođu do reči. Vendi je mladoj koleginici "očitala bukvicu".

- Ti nisi bila igrač, rekla je Vendi. - Ja nisam htela da budem. - Ti si dala sebi autogol, nastavila je starija koleginica. - Ja nisam htela duže da ostanem, branila se Sandra. - Ne govorim ti ovo jer te ne volim, ti si meni simpatična. Ja ti ne pričam ovo kao Seksi Sandri, rekla joj je Vendi, i Sandra se složila s njom, ali Vukelićeva je nastavila s paljbom na svoj način.

- Ako nemaš šta da pokažeš, ne pokazuj svoju površnost, rekla joj je direktno u oči, na šta se Sandra izbečila ne verujući da je to izgovorila.

Voditelj je pokušao da stopira Vendinu paljbu, i ona svesna da je možda malo preterala ispravila se.- Ne znači da je ona površna, samo kažem da je pokazala to.

Zatim je oplela po Zorici Marković, Vesni Rivas i Saški za koje tvrdi da su se pokazale u najgorem svetlu na "Farmi". Iako je ova emisija trebala da protekne u svetlu razmene iskustava, Vesna je bila ta koja nije prihvatala tuđe mišljenje. Prekidala je, kako koleginicu, tako i voditelja u pola rečenice, busila se, u par navrata je i omalovažavala koleginicu. A kako je tekao ceo razgovor, poslušajte u priloženom snimku.

http://www.youtube.com/watch?v=VIm9oF2Iu1g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track