MEMO PREŠAO GRANICE: Tarote, g..no malo, spermo...
Foto: Youtube

MEMO PREŠAO GRANICE: Tarote, g..no malo, spermo...

Stars -
Do svađe je došlo jer je Memo čuo da ga Tarot ogovara dok mu je Milan zamerio da je pričao kako spava, a to nije bilo tačno

Ogromna svađa nastala je usred bela dana između Meme i Milana Tarota. Njih dvojica su započeli priču u hodniku kuće a onda je počela lavina neverovatnih uvreda!

- Ako te čujem još jednom da tračaš go*no jedno... Kad ja počnem tračati oćeš ku*cu ikada ikom gledat zato što si go*no jedno. Sad ćeš videti kakvo sam ja go*no spermo jedna! Ideš iza leđa! Što mi nisi u lice rekao?, vikao je Memo a Tarot mu je vraćao.- Ti si go*no. Šta sam tračao svi znaju ko si i šta si šta se foliraš? Ti si smrdljivko.- Spermo jedna sv*šiću ti u usta - urlao je Memo, a Tarot je dobacio- Go*no jedno! Idi malo do kapije nisi dugo!- Nemoj me dirati sv*šiću ti u gu*icu zato što smrdiš! - vikao je Memo.

Izgleda da je do svađe došlo jer je Memo čuo da ga Tarot ogovara dok mu je Milan zamerio da je pričao kako spava, a to nije bilo tačno. Svađa je trajala i trajala dok je celo imanje u Lisovićima odzvanjalo.

http://www.youtube.com/watch?v=csO10Uf4Bc4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track