FILIP IZGOREO: Stanija ljubila Danijela!

FILIP IZGOREO: Stanija ljubila Danijela!

Stars -
Izmenili su nežnosti i izazvali novi talas ljubomore kod Filipa Panajotovića

Stanija Dobrojević je na žurki poljubila Danijela Alibabića. Izmenili su nežnosti i izazvali novi talas ljubomore kod Filipa Panajotovića.

Naime, dok je maneken bio u toaletu na cigari, starleta je igrala sa Ša i Danijelom što je zasmetalo njenom dečku, koji je čim je to video izveo Staniju napolje.

"Namerno to radiš! Namerno! Ja sam ti okrenuo leđa i imao sam šta da vidim. Zagrljena sa njima se veseliš. Što se nisi sklonila? Hoćeš ti to da rešiš bre ili nećeš?! Alo, bre, ima da rešiš to! Pale te svi, bre, šta ti je sa mozgom Stanija?! Zezaju te svi! - vikao je Panajotović dok je Dobrojevićeva insistirala da je pusti unutra kako bi nastavila da se veseli. Rasprava je potrajala do duboko u noć, a starleta je ostala pri stavu da ima pravo da se veseli sa kim hoće.

Posle svađe, par završio je u štali gde je palo vatanje, tačnije, Panajotovićeva ruka je bila malo nemirnija, pa je završila u starletinim gaćicama.

Stanijin brat kaže da on nije video poljubac.

"Samo glup čovek može da poveruje da ga je Stanija poljubila u usta. Pri tom je tu bila i njegova devojka, ako je neko tu igrao igru to je Danijel, a nikako Stanija", ogorčen je Stanijin brat Sani.

Na drugoj strani, Lidija Panajotović , Filipova majka pokušava da bude suzdržana.

"Moj sin ne vidi dalje od Stanije, što jeste jeste. Mislim da je rijaliti u suštini dobro izrežiran jer vidim kako se izjave koje snimaju po „Farmi“ montiraju kako produkciji odgovara", zaključuje Filipova majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track