FARMA: Filip Panajotović napustio imanje!

FARMA: Filip Panajotović napustio imanje!

Stars -
Farmu je napustio Filip Panajotović

Večeras je imanje u Lisovićima napustio Filip Panajotović.

On je u duelu bio da Filipom Mitrovićem koji se bolje pokazao u kvizu znanja.

Zbog kršenja osnovnih pravila kaženjen je Danijel i on ove nedelje neće dobiti honorar. Filip Panajotović takođe je kažnjen i on bi, i da ga nisu izglasali farmeri, proveo noć u izolaciji.

23.33 - Filip je stigao u studijo.

Kaže da nije očekivao takav doček i da mu je to bilo najbitnije kad izađe. On kaže da ima tremu. On misli da su njegovi roditelji jedva čekali da izađe.

"Mislim da sam najviše pogrešio kad je bila svadba i kad je Stanija preozbiljno shvatila igru i kada sam rekao da se prodala za nagradu. Trebalo je tada da zauzmem stav i ona bi shvatila šta treba da radi. Ja nisam ljubomoran na Ša i nema zašto da budem".

"Ja sam se najiskrenije zaljubio u Staniju. Imao sam jednu situaciju pre ove i sa tom devojkom sam hteo svašta, ali nije bilo ovako. Jedva čekam da izađe i da nastavimo ovo, ako treba..."

Filip kaže da nije rekao da neće biti veze, pre ulaska na Farmu, nego da neće biti seksa.

"Ja obožavam devojke, nisam imao puno devojaka, ali nisam imao veze. Prija mi žensko društvo i kad sam je upoznao shvatio sam da mi prija. Bilo mi je mnogo lakše sa njom, jedino te neke ludorije koje su u njenoj glavi moraće da ispravi. Nikakvo taktiziranje nije bilo".

22.21 - Farmer koji napušta imanje je Filip Panajotović

22.20 - Pobednik kviza znanja je Filip Mitrović

22.04- Filip i Filip ulaze u arenu

Filip P. kaže da mu je u izolaciji bilo super, kao u hotelu.

22.02 - Filip Mirović se odlučio za kviz znanja, jer misli da je dobro naučio.

21.59 - Otac Filipa Mitrovića

On kaže da je Filip daleko dogurao, da bi voleli da ga vide, ali da ga podržavaju. Kaže da su ponosni na njega, ali da nisu očekivali svađu sa Vesnom Riovas.

21.51 - Majka Filipa Panajotović

Lidija kaže da im nije lako, ali da je Filip sam zaslužan za to. Najviše im smetaju naslovi u novinama. Ona kaže da se njegovo ponašanje režira, ali oni misle da Stanija takođe ima dosta uticaja na njega. Ona misli da Stanija izvlači iz njega loše osobine i ljubomoru, a da Filip nje inače takav.

Ona misli da je Filip rešio da pogodi Vesnu tamo gde je najviše boli, ali da je to bilo jako nisko kao i da ga ona nije tako vaspitavala.

21.47

Filip Mitrović kaže da nije očekivao da će biti nominovan, a za njega je pobednik Aki. On kaže da ništa neće promeniti ako se vrati.

21.42 - Goca i Ognjen

Kaže da se druži sa Mikijem jer nema sa kim, svi su klinci. Kako kaže, najviše se družila sa Erom, ali kad je on izašao, udružila se sa Mikijem. Kaže da ga gleda kao prijatelja, ali da mora da beži od njega, jer je Stanija danas rekla da će ih pratiti, što ju je iznerviralo.

21.31 - Memo i Ognjen

Kaže da prvi put u životu nije osetio za nekog da je se**nja, misleći na Milana Tarota. Kaže da kad je čuo da ga je ogovarao, nije mogao da ostane miran. On misli da Tarot igra opasnu igru. Kaže da je mnogo puta ginuo za Tarota, a da mu je on zabio nož u leđa što ga je mnogo pogodilo.

21.24 - Ognjen i Jovana

21.23 - Aleksandra je najavila uzbudljivu nedelju

Naime, ona je otkrila da će, možda, već sutra jedan stari farmer biti vraćen.

21.10 - Saška i Ognjen

Saška kaže da je bila prezadovoljna kako je protekla nedelja, a kako kaže, farmeri su joj rekli da je bila najbolja gazdarica, kao i da je bilo malo svađa. Filipa je, kaže, odabrala za slugu jer se "učaurio", pa je želela da ga probudi. Kaže da joj Radojka čestila i zahvalila joj se i da nema ništa protiv nje.

21.05 - Ognjen čita pismo.

Zadruga upozorava farmere zbog kršenja osnovnih pravila i podseća ih da sve vide i čuju. Oni su posebno opemenuli Filipa i Staniju, jer kako stoji u pismu, besramno krše pravila.

U utorak će Zadruga objaviti ko su kažnjeni farmeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja