FILIP ODAN DO KRAJA: Stanija gazduje Farmom!
Foto: Youtube

FILIP ODAN DO KRAJA: Stanija gazduje Farmom!

Stars -
Ostani jaka kao što jesi. Uvek se seti mojih reči i sećaj se samo lepih stvari. Čekam te u studiju. Volim te, Stanki, poručio je Filip u pismu

Filip Panajotović sinoć je napustio imanje u Lisovići za gazdaricu postavio svoju devojku Staniju. Maneken je u pismu napisao da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je učestvovao na Farmi i rekao da prave drugare ima samo napolju i da nije došao na imanje da sklopi nove prijatelje.

Pola pisma je posvetio svojoj devojci Staniji kojoj je poručio da voli i da će je čekati u studiju kada bude izašla. "Konačno sam našao devojku i iskrenu vezu koju su svi osporavali i želeli da razbiju. Neke stvari sam radio protiv sebe namerno zarad naše veze, koja će biti samo naša kada izađeš. Bilo je milion groznih priča koje nam ništa nisu pokvarile. Samo mi je krivo što smo se svađali, a tih svađa neće biti kada budemo napolju. Ostani jaka kao što jesi. Uvek se seti mojih reči i sećaj se samo lepih stvari. Čekam te u studiju. Volim te, Stanki", napisao je Filip u pismu.

Zatim je rekao da je Danijel prijatelj koji se retko nalazi i da će on i Stanija kod njega na more i Jovani rekao da ga skroz zaslužuje i da je bila odlična. Tarotu je poručio da će mu "ženi" gledati u šolju, Memi da nastavi da se bavi čokovima, a Ekremu da želi ako njegova lepša poliovina ne pobedi onda će to biti on.

Stanija nije bila iznenađena i rekla je da to što je Filip ispao sudbina i da bi više volila da je ona bila sluga i da se našla u areni. Potom je rekla da je očekivala da će se Saška Karan tokom ove nedelje maltretirati, ali je za nju bila jedna divan i prijatna nedelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track