SEKSI SANDRA: Ne treba mi muškarac, sama sebe zadovoljim!

SEKSI SANDRA: Ne treba mi muškarac, sama sebe zadovoljim!

Stars -
Moram da kažem da umem da budem veoma maštovita kada nemam partnera pored sebe. Zadovoljim ja sama sebe, rekla je pevačica

Seksi Sandra, iako je sada u srećnoj emotivnoj vezi, otkriva da se bez partnera vešto snalazi i da ume da zadovolji samu sebe, kao i to da je nevinost izgubila tek kada je postala punoletna. Pevačica se pohvalila da joj je prvi put bilo odlično.

"Mesec dana mogu da izdržim bez seksa, tačno onoliko koliko sam i bila na farmi. Pa šta mislite? Zašto sam želela tako brzo da izađem sa farme? Moram da kažem da umem da budem veoma maštovita kada nemam partnera pored sebe. Zadovoljim ja sama sebe. Inače, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Uradila sam to onda kada se pojavio pravi dečko. Bio je lep, zgodan, pametan i tada za mene centar sveta. Moj prvi seks je bio odličan", poverila nam se Valterovićeva.

Ona je dodala da ne podržava današnje devojke koje mlade stupaju u seksualne odnose i da apeluje na sve devojke da insistiraju na korišćenju zaštite.

"Mislim da današnje devojke vrlo rano stupaju u seksualne odnose i da nisu dovoljno zrele za takav čin. Ne treba žuriti, za sve ima vremena. Koristim priliku i da posavetujem današnje devojke da koriste zaštitu. Uvek sam za seks za zaštitom jer je svakako bolje sprečiti nego lečiti!", izjavila je Sandra.

Pevačica je priznala je da joj je fetiš voditi ljubav na neobičnim mestima."Bilo je mnogo ludih mesta na kojima sam imala seks. Veliki sam egzibicionista i seks na čudnim mestima mi je fetiš. Pamtim seks u liftu, u avionu, bazenu", priznaje pevačica. Iako nije želela da otkrije indetitet svog sadašnjeg dečka, Sandra nam je opisala idealnog muškarca.

"Privlače me sposobni muškarci. Oni koji čvrsto stoje na nogama i gledaju svoju ženu kao malo vode na dlanu. Mora biti markantan i duhovit", završava Seksi Sandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track