ŠLIHTA SE GAZDARICI: Aki se pomirio sa Stanijom!
Foto: Printscreen

ŠLIHTA SE GAZDARICI: Aki se pomirio sa Stanijom!

Stars -
Meni se čini da si ti u dobrim odnosima sa Ljubom, a ona je meni nedavno ispričala kako si ti ljubomorna na nju što za vreme žurke igra sa starijom ekipom jer ti, kao, nisi tada u centru pažnje, rekao je Aki

Stanija i Aki su napokon rešili da porazgovaraju o svojoj situaciji, a pevač joj je otkrio i neke stvari koje nije znala o Ljubi.

Naime, starleta i pevač su zajedno sa Filipom Mitrovićem bili u dvorištu kada je Filip pohvalio Staniju da je, otkako je njen dragi napustio Farmu, veselija i da se sa svima druži.

"Tako je trebalo od početka da radiš. Mi te želimo malo i za sebe", rekao je Filip, a onda ju je Aki pozvao da prošetaju dvorištem i porazgovaraju.

Naime, oni su pričali o svom sukobu i ispostavilo se da je to jedan veliki nesporazum, jer joj je Aki rekao da nema ništa protiv nje i da je ne mrzi. On joj je takođe otkrio i šta je Ljuba pričala o njoj.

"Meni se čini da si ti u dobrim odnosima sa Ljubom, a ona je meni nedavno ispričala kako si ti ljubomorna na nju što za vreme žurke igra sa starijom ekipom jer, kao, ti nisi onda u centru pažnje", rekao je Aki, što je Staniju veoma iznenadilo.

Aki joj je takođe rekao da misli da je pogrešila što ih je postavila za sluge i tako mu namestila da se nađe u areni, dok je strleta rekala da će to još videti. Stanija će verovatno sada napraviti drugačiji plan, možda namesti Ljubi da ispadne, videćemo...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track