Park u Čurugu nije posečen zbog Miroslava Ilića!
Foto: You Tube

Park u Čurugu nije posečen zbog Miroslava Ilića!

Stars -
Pojavile su se glasine, verovatno iz političkih krugova, da je zbog ovog koncerta posečen park u selu gde će "Slavuj iz Mrčajevaca“ zapevati narednog četvrtka

Ovih dana uoči Spasovdana, seoske slave u Čurugu, nastala je afera oko toga da je zbog koncerta Miroslava Ilića posečen park u ovom selu u žabaljskoj opštini. Međutim, te priče demantuju čelnici ove lokalne samouprave

U Čurugu 13. juna održaće se veliki koncert legende narodne muzike Miroslava Ilića i niko nije mogao da veruje da će na ovaj spektakl biti bačena senka. Naime, pojavile su se glasine, verovatno iz političkih krugova, da je zbog ovog koncerta posečen park u selu gde će „Slavuj iz Mrčajevaca“ zapevati narednog četvrtka.

Iz opštine Žabalj rekli su da su te spekulacije besmislene jer je drveće u parku posečeno jer je bilo staro i moglo je svakog trenutka da padne na nekog građanina i da ga povredi. Oni tvrde da seča parka i koncert nemaju veze jedno sa drugim.

"Drveće je posečeno u parku, koji to zapravo i nije, i to po projektu koji je donet u februaru ove godine. Koncert Miroslava Ilića je ugovoren tokom maja, što jasno daje do znanja da ova dva događaja ne mogu biti ni u kakvoj vezi. Smatramo da je bolje imati imati jedan lepši prostor nego šumicu za koju nema garancije da li će neko od starih stabala pasti i povrediti nekog od meštana", navode iz opštine Žabalj.

I Miroslav Ilić se oglasio. On je rekao u izjavi za „Ekskluziv“ da ne zna zašto su njega upleli u sve ovo i poručio Čuružanima i ostalim obožavateljima njegovog glasa da dođu u naredni četvrtak i da se svi zajedno vesele.

http://www.youtube.com/watch?v=HHlMTJ0QQwI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja