IZBACIVANJE SA FARME: Miki Mećava napustio imanje!

IZBACIVANJE SA FARME: Miki Mećava napustio imanje!

Stars -
Miki Mećava imao najmanje glasova publike i napustio imanje u Lisovićima

Pevač Miki Mećava napustio je imanje jer je imao najmanje glasova publike.

Stanija i Aki su imali oštar duel, ali su Staniji ipak duplirani glasovi, jer je znala jedno pitanje više od Akija. Miki i Filip nisu učili i nisu učestvovali u kvizu znanja.

22.21 Ekrem je sa Ognjenom na imanju.

Prošli put nije završio tajni zadatak. Ekrem je dobio tajni zadatak da otkrije ko je od Farmera dobio tajni zadatak. Moraće da se igra detektiva.

22.15 Glasovi pre dupliranja. Stanija je imala 24.81, Aki imao 36.11, Filip imao 22.22, i Miki Mećava 16.86 odsto. Posle dupliranja 39.75, 28.93, 17.81, i 13.51.

22.04 Počeo je kviz znanja

Između Stanije i Akija je bio žestok duel, ali Stanija je pobedila sa 5 štapića, a Aki je dobio 4. Miki i Filip nisu učili, a nisu ni odgovorali.

21.49 Vladimir Jovanović je podrška Filipu Panajotoviću

On je rekao da je Filip potpuno promenio ponašanje otkad se vratio na Farmu. Zamerio bi mu što je neke stvari trebalo da prećuti, ali je ponosan na njega. Voleo bi da Filip ostane jer bi on voleo da ostane i pobedi.

21.45 Slavica Dobrojević je u studiju

Ona je rekla da joj je bilo simpatično kad je Filip nazvao "mama Slavica". Ona je rekla da podržava Staniju i Filipa, odnosno ljubav, ali da Filip sputava Staniju i da se to baš vidi. Ona je rekla da su ona i Filip lepo razgovarali, ali im je skrenula pažnju da moraju malo da se aktiviraju.

21.41 Vesna Marković, Akijeva mama je u studiju

Mama je rekla da on nije neki radnik, i da se ne razlikuje previše na Farmi. Takav je kakav je na Farmi. Rekla je da on želi da ostane na imanju jer je učio, i da njegova želja ide ispred njene želje. I baka Akijeva je bila u studiju.

21.37 U studiju je večeras prijatelj Mikija Mećave, glumac Saša Pantić.

On je rekao da je Miki insistirao da baš on dođe kao njegova podrška. Takođe je rekao da je on, kao i cela Mikijeva porodica osvetlao obraz svima. Oni žele da se on vrati i navijaju da on izađe sa imanja. Izjavio je da se sukob nikad ne bi desio da je Miki bio u trenutku tuče sa Gocom i Vesnom.

21.30 Ljuba je pričala o telićima i dodeljen joj je tajni zadatak

Ona će morati da nauči Ekrema da muze Ružu. Moraće da se snađe jer su joj iz Zadruge zabranili da bude u štali.

21.23 Era je dobio tajni zadatak

On neće smeti da radi apsolutno ništa do četvrtka. Ne sme nikome ni da pomaže, ni svoje redovne poslove. On je rekao da će mu to biti mnogo teško.

21.12 Jovana i Filip Mitrović su rekli da se bliži kraj i da svi pričaju o kraju Farme

Njih dvoje imaju tajni zadatak. Oni moraju sva drva da sklanjaju u kuću za izolaciju. Filip je rekao da će to biti baš teško, ali da će se truditi.

21.05 Ognjen je na imanju i priča sa Ša na ljuljašci.

Ša je rekao da je mirnije u kući od sinoćnjeg događaja, ali da je čudna atmnosfera. Ša je rekao da mu je Jovana "bolja riba" od Stanije, lepše je građena, ali mu je Jovana umiljatija. On je rekao da je izašao iz veze pre ulaska u farmu, i da je bio sav slomljen. Nije želeo da povredi Jovanu, a i on je bio povređen i nije mogao da bude sa njom. Rekao da nisu par, iako mu se svidela na prvi pogled. Nije siguran da li bi bio sa Stanijom da ona nema dečka.

21.00 Izbacivanje je počelo.

Aleksandra je najavila da će u studiju biti i Vesna Rivas i Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track