FILIP SMEŠTA STANIJI: Želi da svi misle da su imali seks!

FILIP SMEŠTA STANIJI: Želi da svi misle da su imali seks!

Stars -
On je hteo da ispadne da je bilo seksa dok su njih dvoje bili zajedno u kupatilu, međutim, ona mu je kasnije rekla da to više ne radi

Sve više gledalaca primećuje da maneken Filip Panajotović namerno dovodi do sumnjivih situacija kako bi ispalo da je on imao seks sa Stanijom Dobrojević, što je starleta i sama prokomentarisala kada mu je juče zamerila zbog toga.

Naime, on je hteo da ispadne da je bilo seksa dok su njih dvoje bili zajedno u kupatilu, međutim, ona mu je kasnije rekla da to više ne radi.

Poznato je da je Filip od početka veze sa starletom nju nagovara da imaju seks, ali pošto je više puta doživljavao javne ispale od Stanije, očigledno, da ne ispadne da je on taj koji je više puta ostao uskraćen, shvatio je da će svoj status „plejboja“ u javnosti jedino sačuvati ako napravi aferu i ostavi sumnju gledaocima da je bilo seksa.

I sama voditeljka Aleksandra Jeftanović je rekla Filipu kada je on izbačen sa „Farme“ da je izgubio svoj status srcolomca, a izgleda da je on nameračio da taj status povrati, ali kroz lažne afere.

Da li sumnjate da on to radi zbog promocije ili da bi se predstavio kao „alfa mužjak“?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track