EKREM OTVORENO: Striptizeta me odradi za pet minuta!

EKREM OTVORENO: Striptizeta me odradi za pet minuta!

Stars -
Pevač se otvorio Radojki i ispričao kako kada je Igbala umorna od posla on ode u striptiz bar i plati sićom da ga neka devojka napali i pomogne mu da se "isprazni”

S obzirom na to da već tri meseca nema pored sebe žensku koja bi mogla da zadovolji njegove potrebe, Ekrem Jevrić je na Farmi počeo da mašta o go-go igračicima sa kojima može bez problema da zadovolji svoje potrebe.

Pevač se otvorio Radojki i ispričao kako kada je Igbala umorna od posla on ode u striptiz bar i plati sićom da ga neka devojka napali i pomogne mu da se "isprazni”.

"Ne smem da pričam da Igbala ne čuje, pa ću da pričam kao da je to bilo odavno pre nje. Ja u Americi odem u go-go klub kod igračica i one me tamo pipkaju i sve to. Bezveze je što ne možeš sa njima da se ljubiš jer ja ne volim tako, ali svršiš za pet minuta od njih. Ženske su super. Platim oko 10 - 20 dolara, i tako ti je to", pohvalio se Ekrem, a onda ispričao kako je zbog takvog zadovoljstva išao čak u Nemačku.

"Išao sam i u Nemačku ja u go-go klub. Tamo je dosta skuplje, oko 50 dolara, ali ništa specijalno da ti kažem. Isto kao i ovamo samo jeftinije. Zvali su me neki prijatelji da idemo opet, ali sam rekao da ne mogu. Ne smem više da pričam zbog Igbale", dodao je farmer.Podsećanja radi, Ekrem nije mogao da izdrži, pa je tako kada je bio gazda, u svojoj kućici onanisao ispod jorgana. Očigledno je da mu Amerika i te kako nedostaje, ali i devojke iz kluba koji toliko pominje.

U trenutku kada je objašnjavao njegov život u dalekoj Americi, Ekrem je ispričao kako tamo zarađuje mnogo više, te da ne bi mogao da se prilagodi našim uslovima i platama.

"Ja imam četiri sina i ne bih mogao da ih podignem da sam ostao. Ovde dobiješ 100 do 200 evra, a sa tim ne možeš ništa. Tamo je mnogo bolje, mogu da živim lepo", prokomentarisao je farmer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja