Mateja Kežman daje nekretnine, Emilija traži izdržavanje
Foto: Beta

Razvodu se ne bliži kraj

Mateja Kežman daje nekretnine, Emilija traži izdržavanje

Stars -
Fudbaler još uvek zakonitoj ženi ponudio stan u Beogradu i kuću na moru, ali ona zahteva sudsku podelu imovine i 2.250 € mesečno

Emilija Kežman traži od Mateje Kežmana da plaća visoku alimentaciju.Ona je odustala od sporazumnog razvoda braka, jer sa još uvek zakonitim suprugom nije mogla da se dogovori o podeli imovine, pa je podnela tužbu. Naime, Mateja je uskoro bivšoj ženi ponudio stan u Beogradu i kuću na Crnogorskom primorju, ali je ona to odbila.750 evra po detetuEmilija Kežman, pored zahteva za sudsku podelu imovine koju je fudbaler stekao tokom njihovog jedanaestogodišnjeg braka, od Mateje traži i da izdržava njihovo troje dece, sinove Lazara i Jakova i ćerku Aleksandru. Ona traži da plaća mesečnu alimentaciju od 750 evra po detetu, tačnije 2.250 evra.- Emilija je podnela zahtev za razvod braka i trenutno se vode dve parnice. Jedna za razvod braka i izdržavanje dece i druga za podelu imovine - rekao je naš dobro obavešten izvor i dodao:- Ona nije pristala na Matejinu ponudu da dobije stan u Beogradu i kuću na moru jer smatra da nakon 11 godina braka zaslužuje više.Gospođa Kežman kaže da ne želi da o imovini priča za novine.- Cifre ne iznosim u javnost. To je degutantno i o tome ne mogu da pričam, niti želim da se o tome piše. Budućnost se ne znaŽivot je nepredvidiv i nikad ne znate šta vas čeka - kaže za Kurir Emilija.Fudbaler se nije javljao na telefon, što i ne čudi jer je prethodne noći slavio rođenje sina, koga je dobio s devojkom Marijom Perković.

Srećni... Mateja i Marija ne dozvoljavaju da im bilo šta uništi vezu
Srećni... Mateja i Marija ne dozvoljavaju da im bilo šta uništi vezu

Mateju skroz pocepaliMateja Kežman proslavio je rođenje sina iste večeri kada se porodila njegova devojka Marija Perković. On je slavio do zore s brojnim gostima, među kojima je bila i Marijina sestra Jelena. Tu su bile i njene drugarice, dok od njegovih prijatelja samo nekolicina. On ih je okupio u jednom beogradskom lokalu i s njima slavio do zore. Popilo se mnogo alkohola, a tati su zvanice pocepale čak sedam majica. Baš kako nalažu srpski običaji.(R. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track