KO JE KOGA OSTAVIO: Rasprava Filipa i Jovane

KO JE KOGA OSTAVIO: Rasprava Filipa i Jovane

Stars -
Kada su počele da pričaju o tome koliko su on i Jovana bili u vezi, shvatile su da tu ima mnogo nelogičnosti jer Jovana kaže da su bili duže, a on tvrdi da su samo mesec dana bili u vezi

Jovana i Stanija su prale sudove u kuhinji i iskoristile priliku da malo porazgovaraju.

Jovana je pričala sa Stanijom o Filipu. Jovana je rekla da ne prepoznaje Filipa i nije joj jasno zašto čemu tolika netrpeljivost prema njoj.

Kada su počele da pričaju o tome koliko su on i Jovana bili u vezi, shvatile su da tu ima mnogo nelogičnosti jer Jovana kaže da su bili duže, a on tvrdi da su bili samo mesec dana zajedno.

Stanija rekla da joj je FIlip rekao da je on ostavio Jovanu, a Jovana priča obrnuto. Jovana je rekla da su bili zajedno 3 meseca i da je on bio kod nje na 5, 6 dana, pa onda ona kod njega da su se tako smenjivali.

Staniji nikako nije jasno zašto se ne trpe. Filip sve to drugačije vidi. On tvrdi da je otišao u Tursku i možda je Jovana računala taj mesec kad je otišao, pa zato priča da su bili zajdeno tri meseca.

A Jovana je rekla da joj nije jasno zašto je Filip rekao da su bili kraće zajedno. "Možda je to priča za Staniju da njoj ne bi bilo neprijatno. Prošlost je iza nas., rekla je Jovana.

Stanija pitala Jovanu šta misli o planu, odnosno da je postojao dogovor muškog "klana". Jovana je odgovorila da je to čula od dve osobe koje neće da imenuje. Ne zna da li je to slučajnost.

I Stanija i Jovana su konstatovale da nije ovakva situacija između Jovane i Filipa da bi bile možda i najbolje drugarice. Danijelova devojka je rekla da bi volela da se druže i da popiju kafu kada se sve završi, ali bez Filipa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja