VANSERIJSKI: Ceca donosi sunce na Ušće

Bina kakva kod nas dosad nije viđena

VANSERIJSKI: Ceca donosi sunce na Ušće

Stars -
Melem za oči Posebno iznenađenje biće animacije, koje ceo stejdž pretvaraju u ogroman ekran. Izrada je toliko komplikovana da je moralo da počne da se radi još u martu

Biće to pravi spektakl!Svetlana Ražnatović je spremna da fanove razgali svojim raskošnim glasom na beogradskom Ušću 28. juna. Za vidovdanski spektakl kompletnu produkciju radi „Miligram mjuzik“, koji je angažovao kompanije „Studio Berar“ i „Stejdž pro“, s kojima već duže vremena sarađuje, pa će uz podršku mnoštva stranih saradnika ovo zasigurno biti dosad najveći i najzahtevniji audio-vizuelni događaj na domaćoj muzičkoj sceni.Zvuk na milion vatiBina će biti u obliku sunca, a svetlosni efekti biće zaista fantastični. Prednji deo pozornice biće širok 90 metara i visok 35. Kako bi se dobio prvoklasan zvuk, biće montiran razglas JBL od 1.000.000 vati. Posebno iznenađenje predstavljaće specijalne animacije, koje će ceo stejdž pretvarati u ogroman ekran, čija je izrada toliko komplikovana da se, pod nadzorom Aleksandra Milića Milija, počela raditi još u martu. Plesači i muzičari svakodnevno vežbaju i sve se uveliko uklapa u program koji će, kako Mili kaže, daleko nadmašiti hepening na Ušću iz 2006.Beograd to zaslužuje- Ovaj koncert će produkcijski i sadržajno prevazići sve dosad viđeno kod nas. Mnogo radimo i Ceca i ja, zajedno sa svim našim kooperantima. Nadamo se da ćemo postići nešto što će se dugo pamtiti, jer Beograd upravo to zaslužuje i sve ćemo dati da tako i bude - naglašava Aleksandar Milić.

Aleksandar Milić
Aleksandar Milić

Ceca proglašava pobednikaCeca Ražnatović biće specijalni gost na finalnom takmičenju „Zvezde Granda“ 22. juna. Ona će tom prilikom pobedniku uručiti pehar.

VIP ulaznice u prodajiNajskuplja, ali zasigurno i najbolja mesta na Cecinom koncertu biće ona koja nose oznaku VIP. Koštaju 11.000 dinara, a za njih veliko interesovanje vlada među političarima, diplomatama, ličnostima iz svih segmenata javnog života. To će biti i stvar prestiža, a sve ulaznice se prodaju preko sistema „Eventima“, koji obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike, a uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Obezbeđena je i internet prodaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track