SPREMNI TONI: U Beogradu se uvek baš dobro najedem
Foto: Nebojsa Mandic

Hrvatski muzičar večeras u „Bašti kod Juge“

SPREMNI TONI: U Beogradu se uvek baš dobro najedem

Stars -
Uživa Još nisam bio u lošoj kafani i restoranu. Ili su sve dobre, ili imam prijatelje koji znaju da odaberu mesto po mom ukusu. Provod je ekstra

Toni Cetinski ponovo je u Beogradu.Hrvatski pevač večeras će nastupiti u izuzetno popularnom beogradskom klubu „Bašta kod Juge“, koji je nedavno počeo s radom. Biće to, slobodno možemo reći, pravi solistički koncert, pošto je spremio repertoar za devedeset minuta svirke. U razgovoru za Kurir Toni je otkrio šta ga to privlači u srpskoj prestonici.- Moram da priznam da u Beogradu još nisam bio u lošoj kafani i restoranu. Ili su sve dobre, ili imam prijatelje koji znaju da odaberu mesto po mom ukusu. Ovde sam se uvek dobro proveo i jeo. Nije bez razloga Beograd visoko na listi gradova za najbolji provod u regionu, a šire.Imaš li tremu pred nastup kao na početku karijere?- Nemam tremu pre koncerta, već osećaj velike odgovornost prema publici, koja je došla i kupila kartu.Zašto žene tako reaguju na tvoje pesme, glas, pojavu?- Ne znam na šta tačno mislite pod „tako reaguju“. Svakako bi njih trebalo pitati, ali sam siguran da moja publika oseća da sam iskren u tom što radim.Igraš li i dalje fudbal s Borisom Novkovićem i Leom? Ko je bolji?- To je večito pitanje, poput onog šta je nastalo pre, jaje ili kokoška. Nikada nijedan neće priznati da je onaj drugi bolji fudbaler. Tempo života nam je prebrz i sve je više obaveza, a sve manje vremena za fudbal.

Nemam devojkuNedavno je jedan magazin objavio sliku na kojoj si s novom devojkom. Biće s tobom u Beogradu?- Nisam siguran, možda povedem jednu ili dve cure, ali nijedna mi nije devojka, slobodan sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track