VESNA RIVAS: Filip ne zna da li voli devojčice ili dečake!
Foto: Youtube

VESNA RIVAS: Filip ne zna da li voli devojčice ili dečake!

Stars -
Ovaj tvoj dečko simbolizuje 10 odsto društva Srbije, Crne Gore, BiH. Tvoj dečko ne zna da li više voli devojčice ili dečake, a prihvata sa tobom vezu, jer ovde...", rekla je Vesna

Vesna Rivas i Filip Panajotović ponovo u svađi. Ona je rekla da maneken i dalje ne zna da li više voli dečake ili devojčice, pominjući nekog "Stevu iz Pančeva".

Veza Stanije i Filipa, izgleda, večna je tema ove Farme, iako njima nije jasno šta ostali imaju protiv njih, i zašto im toliko smetaju. Nakon što su pogledali poruke svojih porodica, farmeri su odigrali još jednu igru "Istina ili izazov", gde su opet Stanija i Filip, a pre svega starleta, bili u centru pažnje.

Filip i Vesna Rivas nastavili su sukob od pre neki dan, kada je moglo da dođe i do fizičkog obračuna. Maneken je rekao Vesni da će "p......., ali mu ona, naravno, nije ostala dužna.

Ustala je sa stolice i ponovo pokrenula pitanje: da li maneken voli dečake ili devojčice ili i jedne i druge?

"Ovaj tvoj dečko simbolizuje 10 odsto društva Srbije, Crne Gore, BiH. Tvoj dečko ne zna da li više voli devojčice ili dečake, a prihvata sa tobom vezu, jer ovde...", rekla je Vesna, ali nije završila misao, jer ju je Filip prekinuo rugajući se njenom telu i izgledu.

Vesna je potom nastavila: "Ono što si meni rekao da ću da pop...... Ti ćeš, kad izađeš, razmišljati kome ćeš pre da pop..., da li njenom dečku koji je čeka napolju ili tvom dečkiću Stevi iz Pančeva".

Filip ju je "počastio" izrazima, poput: "raspala k.rve..... "Ko te poslednji put j.....? Ko ti je napravio dete, gde ti je muž?"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track