SA STANIJOM U IZOLACIJI: Filipu preti izbacivanje sa Farme

Oduzeli mu honorar

SA STANIJOM U IZOLACIJI: Filipu preti izbacivanje sa Farme

Stars -
Maneken je kažnjen nedeljnim honorarom, a ako prekrši pravilo biće automatski izbačen sa imanja

Filip Panajotović je kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara zbog kontakta sa duelistima! Nakon ovog upozorenja, on više neće biti opominjan nego će automatski biti izbačen sa Farme.

Pravilo rijaliti je da niko sem gazdarice ne sme da kontaktira sa duelistima dok su u izolaciji.

Podsetimo, Stanija Dobrojević, Filipova devojka, sinoć je dobila najviše štapića od farmera i izabrana je za prvog duelistu, dok je drugi duelisa Era Ojdanić. Njih dvoje do arene ne smeju da razgovaraju ni sa kim, sem sa gazdaricom.

Stanija i Era vreme u izolaciji ne koriste za učenje, nego se odmaraju i lepo ćaskaju. Stanija je raspoložena i sa Erom je ćaskala sa pevačem o njegovom ljubavnom životu i o tome kakve žene Era voli.

Poslednji duelisti Farme 4 su Stanija Dobrojevič i Era Ojdanić. Stanija je bila sluga u poslednoj nedelji i njoj su farmeri sinoć dali najviše štapića, dok je publika najmanje SMS glasova dala Eri. Oni će se boriti u areni, a jedan od njih dvoje će napustiti imanje.

Starleta je rekla da joj je to možda poslednje veče na Farmi i da štapići jasno govore da je ne vole, a da je ono to pričala već duže vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track