FARMA: Era napustio imanje!

FARMA: Era napustio imanje!

Stars -
Era je napustio imanje u Lisovićima, a svi farmeri koji su ostali su finalisti

Imanje u Lisovićima napustio je Era Ojdanić. Stanija je pokazala bolje znanje u duelu i postala finalista.

Stanija Dobrojevič i Era Ojdanić bili su poslednji duelisti Farme 4. Stanija je bila sluga u poslednoj nedelji i njoj su farmeri sinoć dali najviše štapića, dok je publika najmanje SMS glasova dala Eri. Oni će se boriti u areni, a jedan od njih dvoje će napustiti imanje.

Stanija je rekla da joj je to možada poslednje veče na Farmi i da štapići jasno govore da je ne vole, a da je ono to pričala već duže vreme. Starleti je drago što je ima ljubavnu priču sa Filipom, jer joj je bilo mnogo lakše uz njega bilo.

Kaže da ima nešto u njoj što izaziva mržnju kod ljudi, ali da je borac i da nikada ne bi nikome nanela zlo. To što su joj farmeri dali štapiće ništa ne znače, jer će publika odlučiti.

Onaj farmer koji ostane na farmi postaje finalista rijalitija.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME GLASAJTE OVDE

22.14 - Aleksandra je najavila da od sutra uveče počinju vanredna izbacivanja

22.10 - Era napušta imanje. Ognjen je rekao da bi Stanija ispala da je Era učio.

22.07 - Stanija je pobedila u duelu i njeni glasovi će biti duplirani

22.01 - Ognjen, Stanija i Era su u areni

Stanija kaže da nije učila ali da ima dobru memoriju, jer je četvrti put u areni, pa se nada da će imati sreće.

Era kaže da nije učio, jer u glavi ima preko 2.000 pesama i melodija. Zahvalio se glasačima.

21.53 - Sani je došao da podrži Staniju

On je obukao majicu sa Stanijinom slikom, kaže da je to nasmejana Stanija i da će takva biti čim izađe sa Farme. Kaže da ona uči zato što je Stanija veliki borac.Kaže da mu je propao ispitni rok jer pokušava da zaštiti sestru raznim kampanjama. Kaže da mu bude mnogo teško kad vidi šta joj rade i da ni njihovoj majci nije lako. Sani kaže da Stanija nema taktiku, da je bila u Americi i da je on pokušao da joj objasni o čemu se radi. On smatra da je Staniji mnogo lakše sa Filipom i zahvalio mu se što je štiti.

21.49 - Jelena Ojdanić je Erina podrška

Ona kaže da bi volela da Era izađe jer im nedostaje i dosadno je bez njega. Kaže da je vredan i privatno i da radi najviše. Ona ne misli da je na gubitku ako izađe.

21.33 - Ognjen je sa Ekremom

Ognjen kaže da je čuo kad mu je Ekrem rekao da se loše oblači, pa se popravio. Ekrem kaže da je Ognjen za njega veliki čovek, a da se oblači kao seljak i da mu to ne priliči, kao i da voli kad se Ognjen lepo oblači. Ognjen kaže da se Ekrem najlepše oblači i da uvek ima dobre košulje.

Ekrem je nosio roze čarape, a kako kaže, bile su meke za nogu i mislio je da mu je to Igbala spremila, ali to su bile Vesnine čarape. Kaže da mu Igbala pomaže oko oblačenja. Ognjen je na kraju obećao Ekremu da će se lepo oblačiti.

21.26 - Ognjen je sa Saškom Karan

Ona priča o padu sa ljuljaške, kaže da je pravi maler, da je dobro prošlo sa par modrica. Ona misli da je nedelja bila dobra, da su je svi slušali, nije bilo životinja i nije bilo ni puno posla i kaže da je zadovoljna. Ona kaže da se nije nadala da će ostati do finala, mislila je da će ostati dve tri nedelje, ali lep je osećaj. Kaže da jedva čeka da vidi porodicu. O Filipovom kažnjavanju kaže da misli da je on neodgovoran i da je preterao i da bi trebalo da se uozbilji i dovede u red.

21.16 - Ognjen je sa Ša i Memom

Ša kaže da su se srodili sa mirisima na Farmi i da im je sada neobično pošto nema životinja. On kaže da kad god se rade teški poslovi rade samo on, Memo i Era, a da ostali odmaraju. Ša kaže da je svoje intimne stvari ostavio kad izađe sa Farme. Njemu nije jasno to što Filipu oduzimaju honorar, smatra da je to možda neka taktika, ali mu i dalje nije logično.

Memo kaže da mu je duša puna kad vidi šta je sve ostavio za sobom na imanju. Kaže da oni namerno rade, jer nemaju devojke na Farmi. Memo misli da je to Filipu neki "čok" i misli da on možda to voli da ga kažnjavaju, jer je ovo peti put već da mu oduzimaju honorar.

21.05 - Ognjen je sa Gocom, pričaju o higijeni na Farmi

Goca kaže da je ispala najgora, jer nikome ništa ne smeta. Jedino Ljuba radi nešto, inače niko ništa neće da pipne. Kaže da ne želi sebe da hvali, ali da su kamere sve snimile. Kaže da i Radojka radi, ali da se ona ne nervira kao Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track