VANREDNO IZBACIVANJE: Vesna Rivas napustila imanje!

VANREDNO IZBACIVANJE: Vesna Rivas napustila imanje!

Stars -
Nakon što je Jovana Nikolić u utorak napustila imanje, večeras će još jedan farmer završiti svoju borbu za 50.000 evra

Večeras će još jedan farmer napustiti imanje u Lisovićima.

Nakon što je Jovana Nikolić u utorak napustila imanje, večeras će još jedan farmer završiti svoju borbu za 50.000 evra.

Podsetimo, Saška Karan je prvi finalista koji je napustio Farmu u ponedeljak. Farmeri su danas uglavnom odmarali u dvorištu i razgovarali ko sledeći napušta imanje.

Za svog omiljenog farmera možete poslati maksimalno pet poruka.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE.

23.02 - Vesna Rivas je u studiju.

22.34 - Ko ispada sutra?

Maja Nikolić: "Svejedno je ko sutra ispada, važno je ko će da pobedi"

21.46 - Oduševljenje u studiju

Maja Nikolić ranije je rekla da će ispasti Vesna: "To je dokaz da moraš da ostaneš dosledan sebi. Moja intuicija mi kaže da će možda pobediti Aki. Ne može negativna da bude pobednik"

Bata: "Ja sam mislio sasvim nešto drugo, mislio sam da će ispasti Danijel"

Jasmina Ana kaže da nije u redu da je dočekaju zvižduci u studiju.

21.44 - Vesna Rivas napušta imanje.

21.32 - Ostalo je još dva minuta za glasanje

21.09 - Šta je obeležilo Farmu 4

Jasmina Ana kaže da je to svađa Vesne Rivas i Goce Božinovska. Ona kaže da radi na istoj televiziji sa Vesnom i da je niko ne zna kao incidentnu osobu, ona smatra da Vesna to namerno radi. Kaže da je Rivasova jako inteligentna osoba. Jasmina kaže da će Vesni reći da je iznenadila, ali smatra da iza teških reči ne stoji loša osoba. Nije u stanju da nekome nanese zlo.

Toma se slaže da su obeležile svađe, ali i da su imali najteže uslove, čini mu se da nisu imali dovoljno hrane, ali i nerad i nehigijena. Misli da su najprljaviji farmeri. Za Vesnu kaže da je privatno dama, i da je ovakvu ne zna.

Bata kaže da mu je najviše smetalo penjanje po stolu.

Maja kaže da joj je najeziviji trenutak bio kad je pala krv, situacija Bebi Dol i Saške Karan, ali i kada je Zorica udarila Staniju.

Jasmina Ana kaže da su joj Stanija i Filip dosadni, ali ipak smatra da je Stanija bolji lik, jer ona ne podnosi previše ljubomorne muškarce.

Maja Kaže da je Filipu "upala sekira u med" jer nikada ne bi mogao da nađe takvu devojku. Ona smatra da je Stanija prejaka žena za njega, ali da se on iskreno zaljubio.

21.02 - Pismo od zadruge. Farmeri treba da kažu ko je bio najvredniji i ko zaslužuje pobedu

20.46 - Ognjen je sa Ekremom

Ekrem kaže da se Goca obradovala Mikiju, on se obradovao što je došla "ona ženska", misli na Dariju, a Sexi Sandri su se svi obradovali, kaže Jevrić. Kako kaže, Eri se nisu puno obradovali.

20.45 - Da li postoje prijateljstva u rijalitijima

Maja kaže da postoje prijateljstva, a da se loše stvari brzo zaborave. Bata kaže da ljudi ne mogu da znaju kako je dok ne uđu, on kaže da u rijalitiju bude "bum", ali brzo prođe.

20.21- Gosti komentarišu ljubav na Farmi

Toma kaže da je ljubav najsigurnija taktika da se što duže ostane na Farmi. Bata kaže da sve ljubavi u rijalituju počinju sa namerom da se što duže ostane, iz interesa, a posle možda se i stvarno desi ljubav. Maja kaže da su joj Jovana i Danijel slatki i misli da su iskreni. Ana Jasmina kaže da su joj ok, ali joj deluju preterano uigrano za početak veze. Kaže da su joj prirodniji Stanija i Filip, jer mora da bude svađe dok se ne upoznaju bolje.

20.08 - Ognjen je sa Danijelom

20.02 - Aleksandra ima goste, bivše farmere

Gosti u studiu su Maja Nikolić, Toma Panter, Jasmina Ana, Bata Zdravković

Bata kaže da su oni voleli da vide Ognjena, čak i poslednje nedelje kad je dolazio. Maja kaže da voli ljude koji nemaju taktiku i koji su otvorenog srca, ona misli da će biti najviše razočarani oni koji su došli skoro do kraja i onda ispadnu. Jasmina Ana kaže da se unutra ne zna ko je favorit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track