STANIJI ISTEKAO ROK: Matora sam ja za Eru!

STANIJI ISTEKAO ROK: Matora sam ja za Eru!

Stars -
Istakao mi je rok trajanja. Ja sam matora za Eru, rekla je Stanija

Stanija Dobrojević se malo opustila i šalila se sa Erom Ojdanićem tvrdeći da ona nikako ne može da bude sa pevačem jer je matora.

"Istakao mi je rok trajanja. Ja sam matora za Eru", rekla je Stanija koja je sela tik pored pevača, dok ju je Tarot ubeđivao da je ona njegov tip i da ne treba potceniti Eru.

"Era iza sena može još. Ima on vijagru u džepu", rekao je veoma ozbiljno Tarot, na šta se starleta nasmejala.

"Srčku da dobije, pa da ga sahranim na Farmi", nastavila je šalu strarleta, dok se Era veoma ozbiljno branio da ona nije njen tip.

"Ti bi se zaljubila u Eru da nije bilo Filipa. Nešto se osećalo na početku, neke emocije su bile i ti bi bila sa njim da nije bilo Filipa", nastavio je veoma ozbiljno svoju teoriju Tarot.

Međutim, Filip ni ovaj razgovor nije mogao da shvati kao šalu pa je stao iznad Ere i rekao mu da se ne igra, a Era nije mogao da veruje da se maneken njemu obraćao.

Podsetimo, kada je Era Ojdanić (66) napustio imanje prokomentarisao je da ne bi imao ništa sa Radojkom jer je ona žena u godinama, a Radojka je 17 godina mlađa od njega. Od početka rijalitija stalno se priča kako je Era veliki zavodnik i da voli mlade devojke, a Saška Karan ga je po izlasku iz Lisovića nazvala seksualnim manijakom.

OVDE MOŽETE DA GLASATE ZA SVOG FAVORITA FARME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track