VANREDNO IZBACIVANJE: Danijel napustio imanje!

VANREDNO IZBACIVANJE: Danijel napustio imanje!

Stars -
Danijel je peti finalista koji je napustio imanje

Danijel Alibabić je peti finalista koji je napustio imanje u Lisovićima.

Naime, u četvrtak je imanje napustila Ljuba Pantović, kao četvrti finalista, a večeras je i Danijel završio svoju borbu za 50.000 evra.

Podsetimo, Vesna Rivas napustila je imanje u sredu, Jovana Nikolić u utorak, a Saška Karan, kao prvi finalista, napustila je imanje u ponedeljak.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE.

23.12 - Danijel je stigao!

22.06 - Ko ima najjaču taktiku

Vendi: "Ne postoji taktika, jer on ne zna šta će ga tamo čekati. On može brzo da se oklizne brzo".

Aca Ilić: "Svi imaju taktiku. Neko želi da bude bolji, a neko gori nego što jesu. Nije to za osudu, ovo dugo traje i svako misli da mu je na dohvat ruku 50.000"

Zorana: "Najvažnije je biti svoj. Na mene je ostavila utisak Radojka, ona je jedna zdrava žena iz naroda, ali vrlo iskrena. Bila je na visini zadatka i nije dala na sebe. Zatim, Goca Božinovska kao jedna lafica i borac, na kraju je malo posustala. Ja se nikad ne bavim tuđim životima, samo onima koji su mi bitni. Ovo je jedna igra, surova, ali igra"

Vesna: "Ekrem je uglavnom maskota, on je vantakmičerski deo". Što se njenog favorita tiče, kaže da je ispao, ali tu su Memo, koji je duhovit i Goca, koja radi.

O susretu sa Ekremom kaže: "Zavisi od njegovog gasnog stanja, ali mislim da se on zviznuo od sabajle. Imam puno predloga za njega, ali neću da otkrivam"

21.51 - Da li je ovo očekivano?

Zorana kaže da je on bio njen favorit i da je iznenađena što je izašao, dok Aca Ilić nije iznenađen: "Drago mi je da je Radojka ostala, jer sam poslao pet poruka, ona je moj favorit"

Vendi: "Jeste iznenađenje, jer je on dubokomisaon čovek, domaćinsko dete, govorio je iskreno, za mene je to razočaranje"

Aca: "Moj prijatelj je radio istraživanje šta ljudi najviše vole da gledaju u ovakvim šou programima i ispostavilo se da su to svađe"

21.46 - Farmu je napustio Danijel

21.35 - Tri minuta do kraja glasanja

21.03 - Zadruga ima pismo za farmere

Zadruga želi da čuje šta je farmerima najteže palo na Farmi

20.50 - Ognjen je sa Radojkom

20.45 - Da li se svađe prenose i u realni život

Vendi: "Ja neću da pobegnem od odgovora kao Zorana. Bez obzira na to što se neko smeje kao lud na brašno, naravno da se prenosi, kad je neko karakteran onda se drži svega toga". kako je sa Majom Nikolić uspela da izgladi odnos.

Vendi: "Zato što me je Maja sačekala sa Milošem Bojanićem i iznosila neke stvari o mom detetu. Ona je kasnije obavila pokajanje, posle svih paljbi, ona je došla i pokajala se. Maja je rekla da sam ja inteligentna, prepametna, a da je ona piglu (glupa)"

20.18 - Gosti komentarišu farmere

Aca: "Nisam očekivao da će četiri žene ispasti jedna za drugom, red bi bio da ispadne i jedan muškarac"

Vendi: "Ukas publike je jako čudan, ali ja ne gledam da li su ispali muškarci ili žene, već kakavi su igrači. Neke osobe koje su po mom ukusu su Goca glumica i Ljuba, ali one su nažalost ispale. Ostale su osobe koje imaju kvaliteta, ali eto one su moji favoriti".

Vendi: "Kad neko ne ume intelektualno da te nadmudri, onda on pošalje neke nabildovane muškarce na pijacu, kao što je Zorana uradila". Vendi je prozvala Zoranu Pavić.

20.05 - Ognjen je sa Gocom

Goca: "Ostalo je tri žene, nažalost, muškarci teraju inat, neće niko da radi. Žene neće da peru sudove, ja kažem 'ajmo sad pred kraj da ostavimo kuću čistu. Ove zvezde, ne znam čega zvezde, neće ništa da rade". Goca se danas zakačila sa Ša i objasnila je zašto "Juče smo dobili meso i ja sam danas isekla i ispekla jedan deo, a drugi je ostao još da se peče. Otišla sam da se tuširam, a Ša je dao nekome te šnicle i onda su se žalili da su žive. A ja sam im vikala iz kupatila da treba još da se peku i ispade haos"

20.04 - Gosti su Vendi, Aca Ilić i Zorana Pavić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja