MARIJA ŠERIFOVIĆ TUŽNA: Vozić na Adi pregazio psa
Foto: KURIR

MARIJA ŠERIFOVIĆ TUŽNA: Vozić na Adi pregazio psa

Stars -
Pevačica je postavila fotografiju psa za koji je tražila krv jer je životinja bila teško povređena i bila je potrebna operacija. Nažalost, pas nije preživeo

Marija Šerifović je bila prisutna kada je na Adi vozić udario u devojku Ivanu, a preko njenog psa prešao. Devojka je prošla sa polomnjenom rukom i prstima, a pas je uginuo.

Marija je sve vreme tvitovala o ovoj nesreći i bila veoma besna jer se nisu pojavili ni hitna ni policija. Pevačica je postavila i fotografiju psa za koji je tražila krv jer je životinja bila teško povređena i bila je potrebna operacija. Nažalost, pas nije preživeo.

"Upravo se borimo za život malog psa. Umreću od tuge ako pas ne preživi a kunem se u sve da će mamlaz odgovoarati. Vozač je samo nastavio, a ja sam ih stavila u kola i odvela u prvu ambulantu. Niti policije, niti hitne. SRBIJO SRAMOTO JEDNA!" napisala je ogorčena Marija na svom „Tviter“ profilu.

Pevačica je apelovala za pomoć, svako ko ima zdravog psa koji ima više od 20 kilograma može da se javi i da donira krv za unesrećenog psa ukoliko preživi. Krv će biti potrebna za sat-dva.

Na kraju tužne priče Šerifovićeva je postavila tvit da se svima zahvaljuje koji su zvali i pokušali da pomognu i da je pas uginuo, i zatražila pravdu za Ivanu i njenog psa.

Pas za čiji život se Marija borila
Pas za čiji život se Marija borila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track