OPET PLAKAO: Mema u Sarajevu dočekala supruga Lejla

OPET PLAKAO: Mema u Sarajevu dočekala supruga Lejla

Stars -
U "Pivnici Sarajevo" organizivan mu je doček povodom njegove pobede, a prilikom izlaska iz automobila dogodio se veoma emotivan susret s njegovom suprugom Lejlom

Sulejman Memo Haljevac, pobednik rijaliti programa Farma, stigao je u Sarajevo, a dočekala ga je supriga Lejla, koja je u petom mesecu trudnoće.

Sarajlija nije mogao da zaustavi suze, pa je redom grlio sve one koji su ga dočekali.

"U snu nisam mogao da zamislim da ću pobediti. Otišao sam na dve sedmice, a ostao sam do kraja. Kada smo ostali samo Stanija i ja u superfinalu bio sam siguran da će ona pobediti. Videlo se i na njoj da već slavi. Kada smo izašli, čule su se ovacije 'Stanija, Stanija', a onda sam ugledao momke koji su došli automobilom ofarbanim u bordo boju i obučeni u dresove. Rekli su mi da sam ja njihov pobednik. Kada je, što se kaže, sudija svirao kraj, shvatio sam da sam pobedio. U kasnijim razgovorima sam saznao da je pobeda bila ubjedljiva, u jednom trenutku je razlika bila i po 200.000 glasova", izjavio je Haljevac.

U "Pivnici Sarajevo" organizivan mu je doček povodom njegove pobede, a prilikom izlaska iz automobila dogodio se veoma emotivan susret s njegovom suprugom Lejlom.

Intimni krug prijatelja dočekao ga je uz gromoglasan aplauz i stihove pjesme "Bosnom behar probeharao". Na proslavu je stigao i njegov veliki prijatelj Šerif Konjević čije pesme je najviše pevao tokom boravka na "Farmi".Doček su organizirali prijatelji koji su u noći finala otputovali za Beograd kako bi mu pružili podršku, a to su Vlado Kabrera (Cabrera), Elmir Šarić i Mirza Uštović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track