NAROD PITA: Saškina ćerka u vezi sa Stanijinim bratom?!

NAROD PITA: Saškina ćerka u vezi sa Stanijinim bratom?!

Stars -
Saška Karan je na pitanje da li je istina da su njena ćerka i Stanijin brat u vezi rekla da ne želi o tome da priča

U emisiji "Farma, narod pita", čiju su gosti bili bivši fameri Saška Karan, Vesna Rivas, Ljuba Pantović i Radojka Bogdanović gledaoci su postavljali pitanja.

Od mnogobrojnih pitanja koja su pristizala, što putem društvenih mreža, što direktnim uključenjem gledalaca, folk pevačica Saška Karan nije htela ni da potvrdi ni da demantuje pitanje da li su njena ćerka i Stanijin brat Sani u vezi.Ona je rekla da ona neće da priča o ljubavnom životu svoje ćerke.

"Stvarno ne želim da pričam o tome, ona je punoletna", kratko je prokomentarisala pevačica, dok je Vesna Rivas pomenula da postoje simpatije između njenog sina i ćerke Radojke i Duleta Bogdanovića.

Gledaoci su najviše kada je reč o Ljubu Pantović interesovali o njenom privatnom životu i šta se dešava sa njenom starijom ćerkom, ali je bodibilderka kategorički odbijala da priča o svom privarnom životu.

"Ne želim o tome da pričam, kad sakupim dovoljno informacija, obavestiću javnost", kratko je odgovorila Ljuba, ali su gledaoci želeli da saznaju šta se dešava sa njenim životom sad kada je izašla sa Farme.

Gledateljka koja se javila uživo u studio rekla je da Ljubu treba da bude sramota što joj "ostavila ćerku da joj dečko svašta radi", na šta je Ljuba veoma burno odreagovala. "Nema potrebe mene da bude sramota već vas što me to pitate i što čitate i verujete u te gluposti. Najlepše vas molim da moju porodicu ne kometarišete".

Bodi bilderka je otkrila i da je razgovarala sa produkcijom Televizije Pink i da će naverovatnije voditi emisiju "Preljubnici".

Vesna Rivas je izjavila da joj se sviđa Proka i da bi mu se rado javila i pošto je završena Farma. "On je prava muškarčina, domaćin, zašto mu se ne bi javila" i odgovorila na pitanje da nije imala taktiku.

"Nema tih para za koje bih igrala po nekom scenariju. Kako me je ko čačnuo, tako sam mu odgovorila. Ko bi mogao mirno da spava da je imao taktiku", zaključila je pevačica i odgovorila da bi rado snimila duet sa Ekremom. "Dokazao se kao prijatelj i drug kad je trebalo da pomogne. Ostao mi je sladak ukus kada izgovorim njegovo ime. Što da ne, to bi bio hit".

Saška Karan ni posle farme nije saznala čime se Stanija bavi. "Ja i dalje ne znam čime se ona bavi, nisam saznala koje je njeno zanimanje. Ne mislim da je loša devojka, problem je što je trebalo da pokaže samo malo više poštovanja prema našim karijerama".

Ljuba smatra da je je Zorica zamrzela u trenutku kada je postala favorit. "Kasnije sam ja sve počela da povezujem. Ona je bolesna žena". Umešala se i Vesna Rivas koja je stala u zaštitu svoje koleginice: "Nemoj tako da pričaš o Zorici, ona je legenda, a ko si ti".

Netrpeljivost između Vesne Rivas i Ljube se, po svemu sudeći nastavilo i u stvarnom svetu jer bodibilderka ne želi da kontakt sa pevačicom, kao ni sa osobom čije ime ne želi da izgovori (Zorica Marković). "I sa još dvoje ljudi neću razgovarati, sa najvećim folirantima i neradnicima", rekla je Ljuba.

Vesna je ipak priznala da je želela da se pomiri sa Gocom kad se vratila na imanje, posle incidenta. "Prosto smo se stišale, znamo da smo preterale, bile smo pod utiskom. Pokušala sam da unesem neku pozitivu, ne volimo se, ali prećutno dosta je bilo tračanja. Pokušavala sam da napravimo neki balans, da se ne bismo tako rastali. Onda je samo jednom Goca uletela, ne znam ko je nju nahuškao, shvatila sam da to nisu njene reči, ali ako ne može, doviđenja", rekla je Vesna.

Vesna je izjavila da i, pored svih svađa koje su se na imanju dogodile sa Stanijom, ne mrzi starletu i da joj je dala gomilu saveta: "Rekla sam joj, devojko, možemo da se volimo i ne volimo, ali bitan je samo poštovanje".Saška je izjavila da nije ogovarala Staniju i da nema ništa protiv silikona ukoliko devojka želi nešto da popravi: "Ja sam samo rekla o silikonima. Može da stavi ko šta hoće i da popravi, ali ne treba to da krije".

Ljuba tvrdi da je između nje i Ša sve u redu: "Nisam se distancirala od njega već je došao Memo i on se više družio sa njim. Bilo je manjih svađa, ali ništa posebno. Upoznala sam i njegove roditelje".

Radojka je zbunilo to kada je Goca izašla. "Nadala sam se da će Goca pobediti i baš sam bila zbunjena kad je izašla, ali nikad nisam mislila da ću ja pobediti".

Gledateljka koja se javila kaže da su Saška i Vesna "dno dna", a da je Goca Božinovska primer. "Vesna Rivas je toliko prosta, da to u životu nisam videla".

Saška nije htela da priča da li će tužiti Bebi Dol jer ju je posekla nožem i morala je ići na ušivanje. "Sada je smešno, a moglo je da bude tragično, videćemo".

Saška se slaže sa Vesnom. "Ni ja nikog neću tužiti, ko mene hoće, neka me tuži". Za incident sa Nenadovom mamom kaže "Kava mama, takav sin".

Gledalac koji se javio rekao je da je hteo da glasa za Radojku, ali ga mnogo nervira Dule. "On je veliki baksuz, ne mogu da ga gledam". On je rekao i da Vesna Rivas treba da tuži Staniju i Filipa, jer je starleta nagovarala manekena šta treba da kaže. Vesna kaže da neće nikog tužiti "Uvek ima kontra tužba i tu bi sve išlo u krug i samo bi punili džep advokatima".

Saška Karan izjavila je da je još uvek na Farmi i da čeka pismo, ali i da sanja Ognjena. Radojka se slažila sa bivšom cimerkom, sem što ne sanja Ognjena. "I ja se osećam kao da sam još uvek na Farmi, ali ne sanjam Ognjena". Vesna kaže da nije ništa gledala i čitala, ali da ima utisak da se nije završila Farma, tok se Ljuba oseća samo da je promenila lokaciju. "Ja sam samo promenila lokaciju, ali se sa bivšim farmerima i dalje družm i čujem".

Podsetimo, u ponedeljak su gosti bili Stanija, Memo i Goca Božinovska, dok su u utorak bili Filip Panajotović, Ša, Aki i Ekrem.

http://www.youtube.com/watch?v=1FzBJZsZYAQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track