PRELJUBE I SKANDAL: Najburniji estradni razvodi

Prave drame

PRELJUBE I SKANDAL: Najburniji estradni razvodi

Stars -
Raskidi Nataše Bekvalac, Goce Tržan i Mateje Kežmana odvijali su se pod budnim okom javnosti. I ličili su na prave drame, sa zapletima i kulminacijama

Svaki razvod je buran. A kada je praćen preljubama, skandalima i ogromnom medijskom pažnom, onda se lako pretvori u pravi spektakl.

Raskidi Nataše Bekvalac, Goce Tržan i Mateje Kežmana odvijali su se pod budnim okom javnosti. I ličili su na prave drame, sa zapletima i kulminacijama na koje bi im pozavideli i najmaštovitiji scenaristi. Pored onih uobičajenih stvari koje prate svaki razvod, raskidi koji slede imali su svoje nesvakidašnje momente, na koje niko nije ostao ravnodušan. 1. Nataša Bekvalac i Danilo IkodinovićLjubavna priča između Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića počela je 2004. godine u Novom Sadu. Pevačica i vaterpolista venčali su se dve godine kasnije u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, a 2007. postali su roditelji devojčice Hane. Ono što je u početku ličilo na bajku pretvorilo se u tragediju. Ikodinović je 2008. doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva preživeo. Jedan događaj pokrenuo je niz negativnih dešavanja. Usledile su priče o neverstvima novosadske pevačice, a sve je kulminiralo kada su mediji preneli da je i Danilo u vezi sa izvesnom medicinskom radnicom Milicom. Razvod 2011. bio je logičina posledica svih ovih dešavanja. I taman kad se pomislilo da je kraj neprijatnostima na relaciji Bekvalac - Ikodinović, one su tek tada krenule. Danilova izjava da ga je lepa Nata varala u braku nije mogla da ostane neprimećena. Bekvalčeva se prvo držala one poznate: "Ko tebe kamenom, ti njega hlebom", pa nije odgovarala na prozivke bivšeg supruga. Kako su one postale sve češće, i Natašine reakcije su se promenile. "Ne pada mi na pamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni reč rekao o meni, mnogo više je pričao o sebi", rekla je Nataša Bekvalac. Sudeći prema poslednjoj vesti da su se bivši supružnici pomirili, vreme je donelo kraj njihovim razmiricama.

2. Mateja Kežman i Emilija KežmanJavnost je budnim okom ispratila kraj jedanaestogodišnjeg braka Mateje i Emilije Kežaman. Ljubav koja je počela još u tinejdžerskim danima okončana je mnogo pre nego što su krenule glasine o Matijinim prevarama. Prošle godine fudbaler je otkrio da već 4 godine ne živi sa suprugom. Čim se saznalo za njihov razlaz, počela su nagađanja o podeli zajedničke imovine. Priče o milionskim ciframa uvek su zanimljive, ali su još intersantnije one o preljubama. Pitanje da li je Marina Tadić bila Kežamanova ljubavnica ili prijateljica bilo je otvoreno sve do trenutka kada je Emilija otvoreno za jedan nedeljnik ispričala sve detalje suprugovih prevara. Mateja je tvrdio da je žena sa kojom je dobio troje dece, ćerku Aleksandru i sinove Jakova i Lazara, njegov prijatelj i da izgovorene reči nisu njene. A onda još jedan šok. Proslavljeni fudbaler je imao verbalni okršaj sa suprugom zbog čega je došlo do intervencije policije. Kežman je sa novom izabranicom Marijom Perković u junu dobio sina. Istog dana Emilija je u sudu podnela papire za razvod.

3. Goca Tržan i Ivan MarinkovićPre dve godine Goca Tržan okončala je četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. A razvod ume da pokrene pravu buru o čemu govore sledeći naslovi: "Ivan Marinković: Red je da Goca prizna vezu sa Markom!", "Goca Tržan besna na bivšeg: Ivan Marinković nepoželjan na ćerkinom rođendanu!". Marinković je izjavljivao da je nakon razvoda prekinuo komunikaciju da bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava za dobijanje medijske pažnje. Ali mediji nisu zaobilazili ni Gocu, tvrdeći da se iza razvoda krije njena veza sa Ivanom Ivanovićem. Priča o Goci i Ivanu se ovde nije završila. Saznali smo da je Marinkoviću prošle godine sa devetnaestogodišnjom devojkom dobio ćerku i da Tržanka uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

4. Anabela i Gagi Đogani Neposredno pre proslave petnaestogodišnjice braka, Anabela i Gagi Đogani rešili su da se raziđu. Tačnije, odlučila je pevačica i to zbog "nepomirljivih razloga". I dok je ona tvrdila da je vreme da pronađe "pravog muškarca" , on nije skrivao koliko mu bivša supruga nedostaje. Jedna strana je tugovala, ali druga nije gubila vreme. Anabela je počela vezu sa manekenom Mladenom Radulović, a prošla godina donela joj je vezu i brak sa sarajevskim biznismenom Andrejem Atijasom. Bivša gospođa Đogani ove godine dobila je treću ćerku Blankicu. Ona je krenula dalje, ali Gagi i dalje govori o Anabeli. Ovih dana o bivšoj suprugi govori samo najgore. "Čuvao sam decu dok je Anabela bila sa drugim muškarcima", "Anabela podržava to što me je Andrej tukao", rekao je Gagi. Ono najpozitivnije, možda i jedino pozitivno u njihovoj vezi su njihove ćerke, Nina i Luna. Uvrede više ni za koga ne predstavljaju iznenađenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja