POMETNJA U RUMI: Devojčice okupirale Staniju!

Delila autograme

POMETNJA U RUMI: Devojčice okupirale Staniju!

Stars -
Starleta je prisustvolala manifestaciji u Rumi gde su joj mnogi prilazili da se slikaju sa njom i da dobiju njen autogram, među kojima je najviše bilo dece

Devojčice okupirale Staniju!Stanija Dobrojević, učesnica rijaliti programa Farma, čiji je bila superfinalista, napravila je pravu pometnju u Rumi gde je obišla jednu manifestaciju. Starleta se družila sa meštanima u grada koji najbolji poznaje jer je tu završila školu i dugo živela, a i danas joj porodica živi u ovom gradu.

Staniji su mnogi prilazili da se slikaju sa njom i da dobiju njen autogram, među kojima je najviše bilo dece.

Njen brat Sani, koji joj je pravio društvo, našalio se sa starletinom popularnošću pa se i on slikao sa Stanijom i postavio sliku na Tviter ispod koje je napisao: "I ja sam se slikao sa Stanijooooommmm".

Starleta se odlično osećala u gradu gde se školovala pa se svojim fanovima zahvalila na društvenoj mreži da su joj priredili najlepše veče.

Podsetimo, starleta je nekoliko puta tokom trajanja Farme izjavila da želi da bude uzor devojčicama i delila je savete kada treba da se stupi u seksualne odnose. "Treba da znaju i da se ugledaju na mene i treba da sazru a ne da sa 13-14 godina imaju seks", odbranila se Stanija, a posle izlaska sa imanja u Lisovićima savetovala je devojke da paze kako se slikaju jer može da se desi kao i njoj, kada su se njene golišave slike pojavile u javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track