ZADRŽAVALA SUZE: Snežana Đurišić prvi put pevala posle smrti muža

Profesionalac

ZADRŽAVALA SUZE: Snežana Đurišić prvi put pevala posle smrti muža

Stars -
Legendarna pevačica je koncert započela pesmom “Lepi moj” i jedva je uspela da zadrži suze, jer je ovo bila omiljena kompozicija njenog muža, kome je i posvećena

Folk pevačica Snežana Đurišić nastupala je prvi put posle smrti svog supruga Slobodana Gvozdenovića na gradskom trgu u Paraćinu pred gotovo 10.000 ljudi.

Legendarna pevačica je u pratnji orkestra Miše Mijatovića koncert započela pesmom “Lepi moj” i jedva je uspela da zadrži suze i ne zaplače nasred bine, jer je ovo bila omiljena kompozicija njenog muža, kome je i posvećena.

Nizali su se potom hitovi "Pričaj mi, pričaj", "Isplači se, otvori dušu", "Imena mi mog i još mnogi drugi koje je Đurišićeva otpevala profesionalno, ne dozvolivši da je emocije savladaju. Više od dva sata pevačica je zabavljala publiku, koja ju je zdušno horski pratila.

Podsećanja radi, pevačicin suprug preminuo je pre četiri meseca u Beču, a ona je tu vest čula na svadbi na kojoj je pevala. Za ovaj nastup Đurišićeva je skupljala snagu i dala sve od sebe da nastup odradi profesionalno. I dalje je skrhana bolom, ali u petak uveče nije dozvolila da se to na bini i vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track