Stojke upoznao Dejanine roditelje, njima se svideo zet

Otišli na odmor

Stojke upoznao Dejanine roditelje, njima se svideo zet

Stars -
Porodici Živković se zet svideo, bio je prijatan, šalio se, atmosfera je bila odlična, a ujedno je iskoristio priliku i pitao Dejanine roditelje da li se slažu da njih dvoje odu na more zajedno par dana, rekao je izvor blizak Dejani

Da ljubav cveta i da je veza između Vladimira Stojkovića i Dejane Živković sve ozbiljnija, potvrđuje i to što je Stojke prisustvovao porodičnom ručku.Naime, kako se saznaje od bliskog izvora manekenke, njena jača polovina odlučila je da posle svih novinskih napisa sedne sa porodicom Živković kako bi popričali o svemu i ujedno kako bi tražio dozvolu da Dejanu odvede na zajedničko letovanje.

"Dejana je punoletna i odlučuje sama o svom životu, ali joj je jako bitno šta njeni roditelji misle. Kada joj je Vladimir rekao da želi da upozna njenu porodicu, bila je oduševljena. Dosta se po novinama provlačilo o njoj ružnih stvari i to je pogađalo njene tatu i mamu, pa je Vlada odlučio da o svemu porazgovara sa njima i da ih na neki način uteši. Time je i dokazao da mu je do Dejane zaista stalo. Porodici Živković se zet svideo, bio je prijatan, šalio se, atmosfera je bila odlična, a ujedno je iskoristio priliku i pitao Dejanine roditelje da li se slažu da njih dvoje odu na more zajedno par dana, za šta su oni dali saglasnost", rekao je izvor blizak manekenki.

Top-model i golman u nedelju ujutru otputovali su u Budvu, a paparaco ih je uslikao na zajedničkom letovanju, ali smo ostali uskraćeni za njihove utiske sa porodičnog ručka, jer se u toku dana nisu javljali na svoje brojeve telefona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track