VELIKA PREVARA: Milan tuži Severinu zbog deteta
Foto: Dado Djilas

Ljubav srpskog kralja bakra i hrvatske pevačice bila je farsa

VELIKA PREVARA: Milan tuži Severinu zbog deteta

Stars -
Popović priznao da s Vučkovićevom nije u vezi od juna 2011, kada je ona bila u prvom mesecu trudnoće, i da preko suda u Hrvatskoj traži zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Potvrdio ono što je Kurir odavno napisao.Milan Popović priznao je da sa Severinom Vučković nije od juna 2011. godine! Da, dobro ste pročitali. Pošto se njihov sin Aleksandar rodio 20. februara 2012, ispada da su srpski kralj bakra i hrvatska pevačica raskinuli kada je ona bila u prvom mesecu trudnoće. Nismo bili u brakuI sve što se potom dešavalo bilo je zamazivanje očiju javnosti, a njihova zajednička slikanja za pojedine magazine kao srećna porodica, nekakva letovanja - čista farsa.Popović se oglasio juče saopštenjem preko firme Tanje Vojtehovski, koja je njegov portparol, kako bi odmah odgovorio na tekst objavljen u zagrebačkoj Gloriji da je Seve ponovo sama, u kojem to potvrđuje i njen menadžer Tomislav Petrović:- Istina je, Severina i Milan svoju dvoipogodišnju vezu sporazumno su prekinuli pre mesec i po dana.Popović je tu vremensku odrednicu kratkom izjavom demantovao za jedan srpski portal:- Severina i ja nikada nismo bili u braku, a što se mene tiče, ni u vezi nismo već dve godine! Ne znam šta bih vam ja više dodao, za sve ostalo će vam se javiti moj PR. Hvala.U već pomenutom saopštenju pristiglom od Tanje Vojtehovski, između ostalog je navedeno da Milan posle raskida nije imao potrebu da se oglašava u javnosti i da je svaki kontakt koji je održavao s pevačicom bio isključivo na nivou roditeljske povezanosti:Seve ga kulira- Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od juna 2011. godine... Popović je nekoliko puta pokušao da se dogovori s majkom svog deteta da ravnopravno učestvuje u odgajanju i vaspitanju njihovog sina. S obzirom na to da su svi pokušaji završeni bez dogovora, on je odlučio da potraži pomoć zvaničnih nadležnih institucija Republike Hrvatske, da bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu. Advokatski tim je podneo potrebnu dokumentaciju Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu kao i Centru za socijalni rad sa ciljem da se na taj način izbori za pravo da ravnopravno učestvuje u vaspitanju i odgajanju, kao i da svom sinu omogući da raste uz oba roditelja, bez obzira na prekid emocionalne veze.

Kurir o raskidu pisao još 2011.Kurir je prvi objavio, još 9. juna 2011, da su Milan i Severina raskinuli nakon žestoke svađe u jednom zagrebačkom restoranu, kada ga je ona nazvala gmazom i besno napustila objekat. Pojedini mediji su odmah počeli da se utrkuju ko će pre da nas demantuje, trudeći se da kroz izmišljene tekstove naprave lažnu sliku u javnosti da između Popovića i Vučkovićeve cvetaju ruže. Ali, kao i uvek do sada, jednom se pokazalo da Kurir svojim čitaocima pruža i te kako istinite informacije.

Dao milion za decuMilan Popović najveći je donator akcije fonda B92 „Bitka za bebe“ i „Bitka za porodilišta“. On je kao pomoć srpskim porodilištima uplatio ukupno milion i dvesta hiljada evra. Samo na prvi rođendan svog jedinca Aleksandra uplatio je 500.000 evra.

Ostavila verenika zbog MilanaSeve je zbog Milana raskinula veridbu sa Slavkom Šainovićem iz Rijeke. Njih dvoje su bili zajedno od leta 2008. do decembra 2010. Kako su mediji tada tvrdili, Seve je uplovila u vezu sa srpskim kraljem bakra jer je želela da se osveti Slavku što joj je bio neveran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track