Lola i Mina razmenjuju nežnosti ali se još nisu videli

U vezi, ali bez dodira

Lola i Mina razmenjuju nežnosti ali se još nisu videli

Stars -
Fudbaler koji je poznatiji po vezama sa devojkama sa javne scene nego po golovima i manekenka za koju se pročulo nakon što je lažno prijavila da je silovana otpočeli su vezu preko Fejsbuka, a da se pri tom još nisu videli - rekli su Minini prijatelji

Fudbaler Milan - Lola Smiljanić i manekenka Mina Milenković, koji ovih dana sve eksplicitnije razmenjuju nežnosti na društvenim mrežama, još uvek se nisu videli, ni poljubili. Ipak, emocije su jake - kažu prijatelji

U vezi su, ali bez dodira i poljubaca. Fudbaler koji je poznatiji po vezama sa devojkama sa javne scene nego po golovima i manekenka za koju se pročulo nakon što je lažno prijavila da je silovana otpočeli su vezu preko Fejsbuka, a da se pri tom još nisu videli - rekli su Minini prijatelji..

"Ona je jako ushićena zbog svega što joj se dešava sa Lolom. Iako još nije prebolela bivšeg dečka Aleksandra, na dobrom je putu da ga, uz pomoć Smiljanića zaboravi. Non-stop priča o njemu... šta joj je napisao, šta je ona njemu odgovorila... a mnoge njihove poruke se mogu videti i javno", priča naš izvor i dodaje:

"Ona je još u Amsterdamu kod s oca, a Lola se vratio u Tursku gde igra, tako da su društvene mreže i skajp jedino što ih spaja. Mina zna Lolu odranije, ali iz noćnih klubova i novina, budući da je često bio na meti tabloida zbog emotivnih veza. Znala je kako izgleda, ali joj se dopala i njegova promena imidža", kaže naš sagovornik, prijatelj manekenke.

Fudbaler bi trebalo uskoro da poseiti Minu u Holandiji, a onda da zajedno dođu u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track