BATINE ZBOG ĆAZIMA:  Pretučena Ana Nikolić!

Nastradala u Crnoj Gori

BATINE ZBOG ĆAZIMA: Pretučena Ana Nikolić!

Stars -
Pevačicu tvrdi da je u hotelu Maestral u Pržnu napala Ćazimova devojka Manda Popović i najvljuje tužbu protiv nje i hotela

Pevačica Ana Nikolić sa odmora iz Crne Gore vratila se sa teškim telesnim povredama, a kako saznajemo zadobila ih je u tuči sa devojkom Ćazima Osmanija.

Naime, pevačicu je u hotelu Maestral u Pržnu napala Ćazimova devojka Manda Popović i nanela joj teške telesne povrede, nakon čega je Ana završila u Hitnoj pomoći.

Uzrok napada je, navodno, upravo Ćazim, a pevačica je ceo slučaj prijavila policiji.

Ana tvrdi da je Manda "upala" u njenu sobu zahtevajući da joj kaže koja od njenih drugarica je prethodno veče flertovala sa Ćazimom. "Tačno je da je došlo do neprijatnosti u "Maestralu", baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Pomenuta devojka mi je "upala" u sobu, zahtevajući da joj objasnim koja se od devojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto u pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotinu. No, svejedno. Pošto je takvo ponašanje nedopustivo, svi će biti tuženi, uključujući i "Maestral". Izuzetno mi je neprijatno", izjavila je Nikolićeva.

Podsetimo, Ćazim Osmanija bio je u vezi i sa Natašom Bekvalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track