VERILA SE VERICA: Veljko bio hrabriji, učinio prvi korak!

Čestitamo!

VERILA SE VERICA: Veljko bio hrabriji, učinio prvi korak!

Stars -
Par koji je zajedno tek nekoliko meseci verio se na odmoru u Turskoj, Veljko kaže kako je on učinio prvi korak

Verica Rakočević je u Tursku otišla sa dečkom, a vratila se sa verenikom. Ona i 30 godina mlađim Veljko Kuzmanović ne pričaju previše o planovima za venčanje, koje bi trebalo da se održi krajem godine, ali kažu da je njihova ljubav prava stvar.

"Nismo naišli na negativne komentare povodom naše veze", kažu Verica i Veljko

Par koji je zajedno tek nekoliko meseci verio se na odmoru u Turskoj.

"Nama je bilo lepo. Imali smo svoje vreme, svoj raspored. Stalno nam je medeni mesec. Smejemo se od ujutru do uveče. Putovanja nam nisu važna, jer smo nas dvoje umetnici i važan nam je taj neki izraz", kažu Verica i njen verenik kompozitor i muzičar Veljko.

Veljko kaže kako je on učinio prvi korak, ali nije želeo da otkriva detalje vezane za venčanje.

"Ne postoji bojazan kada radiš pravu stvar. Mi nismo hteli da ostavljamo prostora bilo kakvoj priči. Nismo hteli da se držimo za ruke i da se zabavljamo ako to nije do kraja. Ipak, nećemo otkriti kada i gde je svadba. Verovali ili ne, mi smo samo otišli na odmor, bez velikih planova, a onda je u Turskoj sve došlo spontano", kaže Veljko koji će Verici biti treći muž.

Kreatorka je priznala da je očekivala osudu javnosti zbog veze sa Veljkom, koji je 30 godina mlađi od nje, ali da su negativni komentari ipak izostali.

"Oduševljena sam pozitivnim komentarima. Ipak je ovo tabu i mi živimo u Srbiji, ali nismo naišli na negativne komentare jer su valjda ljudi prepoznali pravu emociju. Veljko je bio hrabriji i on je učinio prvi korak", rekla je buduća mlada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track