SAVRŠEN KRAJ: Aleksandra Dabić snimila spot za pesmu

Učesnica "Prvog glasa Srbije"

SAVRŠEN KRAJ: Aleksandra Dabić snimila spot za pesmu

Stars -
Publika će sama proceniti, mada su mnogi sa nestrpljenjem očekivali ovaj spot, pa mi je drago što me uzbuđenje i euforija ne napuštaju od momenta snimanja spota, rekla je Aleksandra

Učesnica "Prvog glasa Srbije", Aleksandra Dabić, objavila je spot za pesmu "Savršen kraj", sa kojom je nastupala na ovogodišnjem "Beosongu".

Spot je snimljen na predivnim lokacijama u Herceg Novom, kod Sahat kule, muzeja i gradske kafane.

"Zaista sam prezadovoljna i drago mi je što sam napravila kontrast video spota sa samom pesmom, pošto mene ova pesma podseća na hladne dane, jer ona žali u pesmi za prošlim vremenima, ali more i sunce doprinose da se ta osećanja pojačaju, jer joj on mnogo nedostaje i želi da budu makar još jednom zajedno", rekla je Aleksandra.

"Publika će sama proceniti, mada su mnogi sa nestrpljenjem očekivali ovaj spot, pa mi je drago što me uzbuđenje i euforija ne napuštaju od momenta snimanja spota! Spot je uradio Zoran Ristanović."

Ona je dodala da još nije razmišljala o promociji.

"Ali ako je budem pravila, to će biti nakon što budem objavila svoju treću pesmu, pa ću pustiti spotove svojih pesama na njoj. Mnogo volim ovu pesmu, ona mi je donela i odličan plasman na "Beosongu" ove godine. Osvojila sam 6. mesto od 15 kompozicija i to je veliki uspeh za mene! Nastaviću i dalje da radim kao i do sada. Ove godine se moja prva pesma "Fališ mi prokleto" nasla na "City records" izdanju Hitovi leta 2013. pa se nadam da će i ova druga pesma, "Savršen kraj", naći svoje mesto pod suncem."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track