UHVAĆENI NA DELU: Nevena se mazi sa crncem!

Pohvalila se

UHVAĆENI NA DELU: Nevena se mazi sa crncem!

Stars -
Nevena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju tamnoputog muškarca, koji se, po svemu sudeći, divi njenom izvajanom telu

Već smo navikli da nas manekenka i bivša učesnica poslednje sezone "Velikog Brata", Nevena Milićević (30) svakodnevno, putem društvenih mreža, obaveštava šta radi i kako se oseća, ali i da nas počasti nekom novom fotografijom. Pa je tako i sada, čini se, otkrila svoju jaču polovinu.

Naime, manekenka, koja je široj javnosti poznata i po tome što se u "Velikom Bratu" potukla sa Ivanom Stamenković Sindi, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju tamnoputog muškarca, koji se, po svemu sudeći, divi njenom izvajanom telu.

Ispod fotografije, manekenka je napisala: "Uhvaćeni na delu", pa se može zaključiti da je upravo ovaj zgodni muškarac osvojio srce lepe Nevene. Prosudite sami.

Nevena Milićević, rođena Beograđanka, manekenstvom se bavi od svoje 13. godine. Sa 14 godina postala je Elitovo lice. Radila je prvo po Evropi, Madridu, Milanu, zatim Hong Kong, Tajland I na kraju Amerika. Prvo je živela u Čikagu, Majamiju , Los Anđelesu, a zatim se preselila u Njujork.

http://www.youtube.com/watch?v=S5BkZuD5iuw
http://www.youtube.com/watch?v=MDeF4HaTBPc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track