Najnovije vesti

SAVO ZNA DA BIRA: Hoće grupnjak sa Severinom i Monikom!

Ima jednu želju

SAVO ZNA DA BIRA: Hoće grupnjak sa Severinom i Monikom!

Stars
Voleo bih da imam seks sa Severinom i Monikom Beluči u isto vreme, otkrio je svoje fantazije mladi pevač

Pevač Savo Perović, koji je u žižu interesovanja dospeo kada je njegova bivša devojka plasirala fotografije njegovog polnog organa, otkrio je da želi seks sa Severinom, pop divom koja ima i porno-uradak u svojoj biografiji i da je to na neki način veza između njih dvoje.

"Imam velike fatazije, ali njih ću ipak da zadržim za sebe, pa kad ih sve ostvarim, možda ću ti reći. Iskreno, voleo bih da imam seks sa Severinom i Monikom Beluči u isto vreme. Nadrljao sam posle ove izjave", kroz smeh priča Perović na početku seksi intervjua i otkriva koje je naneobičnije mesto na kojem je vodio ljubav."Pošto sam veliki egzibicionista, na više neobičnih mesta sam upražnjavao seks, a jedno od najneobičnijih je lift u jednoj zgrade. Malo smo popili, nismo imali gde i završili smo u liftu, pritisli dugme stop i tu smo se igrali", rekao je Savo, koji je nevinost izgubio pre punoletstva, ali nije otkrio i koliko je partnerki imao.

Bivša devojka objavila njegov polni organ
Bivša devojka objavila njegov polni organ

"Imam velike fantazije, ali ću ipak da zadržim za sebe, pa kad  ih sve ostvarim možda ću ti reći. Voleo bih da budem sa Seve Imam velike fantazije, ali ću ipak da zadržim za sebe, pa kad ih sve ostvarim možda ću ti reći. Voleo bih da budem sa Seve

"Izgubio sam nevinost u 16. godini. Koliko partnerki sam imao, to nisam brojao i mislim da to nije dzentlmenski, tako da o tome i ne razmišljam niti me zanima", ističe mladić koji je nedavno imao i seks preko Skajpa.

"Volim sajberseks i to me je sada i dosta koštalo, tako da ću paziti ubuduće da ga više ne upražnjavam", iskren je mladi pevač, koji otkriva koje poze najviše voli u seksu.

"Apsolutno volim da sam dominantan i da sam ja taj koji vodi igru", rekao je mladi pevač, koji izgleda može da utiče samo na igru u krevetu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...