SVE ZBOG LJUBAVI: Ćeranićeva se preselila u Podgoricu?!

Crnogorka

SVE ZBOG LJUBAVI: Ćeranićeva se preselila u Podgoricu?!

Stars -
Pevačica je u glavnom gradu Crne Gore iznajmila stan zajedno sa košarkašem Vladimirom Dašićem

Milena Ćeranić, pevačica, preselila se u Podgoricu gde je iznajmila stan zajedno sa košarkašem crnogorskim reprezentativcem Vladimirom Dašićem, s kojim već dve godine uspešno održava vezu uprkos činjenici da je on za to vreme dobio dete sa drugom ženom.

Pevačica se ove godine preselila u Podgoricu, gde su Vladimir i ona iznajmili stan, te pevačica u Srbiju dolazi samo radi nastupa, gostovanja, ali i zbog svoje porodice, koja živi u Kragujevcu.

"Kažu da ne uspeva lep i pametan, već uporan, i Milena je upravo takva, ona je uspela da se izbori za svoju ljubav. Ona i Vlada već par meseci žive u Podgorici, gde su iznajmili stan. Leto je provela malo na Crnogorskom primorju, ali bez partnera, jer je on imao obaveze. U Srbiju dolazi samo kada ima zakazan nastup, celo leto je bila na relaciji Podgorica-Budva-Beograd. Na sve je bila spremna zbog Vladimira, a najveći dokaz koliko joj je stalo do njega je baš njeno preseljenje u Crnu Goru. Inače, on više nije sa Marijom, u kontaktu su samo zbog deteta i viđaju se isključivo zbog devojčice. Vladimir i Milena se ludo vole i svi smo znali da će opstati i uspeti da se izbore za svoju ljubav", ispričao je izvor blizak Ćeranićevoj.

Pevačica se nije najavljala na svoj telefon da bi potvrdila ovu informaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track