Banjalučka starleta Slađa Guduraš ulazi na Farmu
Foto: Facebook

Farmere će imati ko da neguje

Banjalučka starleta Slađa Guduraš ulazi na Farmu

Stars -
Pre nego što se proslavila radila je u Hitnoj pomoći kao medicinska sestra

Najpoznatija banjalučka starleta Slađa Guduraš ulazi na Farmu 5.Do početka rijaliti šoua ostalo je još dva dana i imena većine učesnika VIP seljaka je poznato. Među njima su Šeki Turković, Nela Bijanić, mlada Zvezda Granda Džidža Stojković, njen dečko Miloš Brkić, Romana Panić, reper Vajs, Igor Starović, Jelena Jovanović, Mis Svetlana i Vajs

Boje starleta u ovoj sezoni, uz Avu Karabatić i Anastasiju Buđić, braniće i atraktivna Banjalučanka Slađa Guduraš.

Ona je prošle sedmice potpisala ugovor da će u nedelju 1. septembra ući u petu sezonu serijala "Farma", otkiro je izvor.

Slađa Guduraš je poznata po tome što je imala glavnu ulogu u spotu za pesmu 24/7 Hustle koju izvodi reper Đus, a takođe se pojavila u spotu Saše Matića za pesmu "Reci brate". Za sebe kaže da obožava slikanje, noćni život i društvene mreže.

Pre nego što se proslavila radila je u Hitnoj pomoći kao medicinska sestra. Trenutno živi u Beogradu gde radi u jednoj klinici za estetsku hirurgiju.

Slađa je pred ulazak na Farmu snimila i pesmu "Voli me" duet sa Đusem, a spot za nju bi trebalo svjetlost dana trebao ugledati još dok Farma nije počela.

http://www.youtube.com/watch?v=ESvoEMssEtk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track