POZNATI IMITIRAJU: Sara i Knez prvi učesnici novog šoua

Tvoje lice zvuči poznato

POZNATI IMITIRAJU: Sara i Knez prvi učesnici novog šoua

Stars -
Među poznatima koji će se tri meseca takmičiti, pevati i imitirati mogli bi da se nađu i pevačica Jelena Tomašević i glumac Sergej Trifunović

Sara Jovanović, učesnica Prvog glasa Srbije i članica Moje tri koje su nas predstavljale na Evrosongu, i pevač Nenad Knežević Knez dvoje su od deset takmičara novog šoua "Tvoje lice zvuči poznato“, koji od jeseni kreće na Prvoj televiziji.

Među poznatima koji će se tri meseca takmičiti, pevati i imitirati mogli bi da se nađu i pevačica Jelena Tomašević i glumac Sergej Trifunović.

Veliki šou, koji je sa izuzetnom gledanošću startovao ove godine u Grčkoj, a trebalo bi od ove jeseni da počne sa emitovanjem i u više zemlja sveta, te i kod nas, izuzetno je produkcijski zahtevan, skup i trebalo bi da nadmaši sva muzička takmičenja do sada.Format emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ takav je da učesnici ovoga puta neće samo pevati i plesati već će i imitirati poznatu ličnost čije hitove izvode. Dakle, ako Sara bude dobila pesmu Ejmi Vajnhaus, moraće da se preruši u nju i ubedi žiri u svoju transformaciju. Zato će o poznatima i njihovim nastupima brinuti timovi stilista, šminkera, kostimografa.

Takmičare će, osim žirija, ocenjivati i publika i drugi takmičari. Sabiraju se poeni iz emisije u emisiju, na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja