Najnovije vesti

RRA OPOMINJE: Farma samo posle ponoći ako bude psovki i tuče

Farmeri, upamet

RRA OPOMINJE: Farma samo posle ponoći ako bude psovki i tuče

Stars
22:08h
Republička radiodifuzna agencija će ovoga puta otvoriti četvoro očiju i, ukoliko proceni da ponašanje učesnika previše izlazi iz okvira pristojnosti, odmah će reagovati i zatražiti cenzuru

Pljuvanje, vređanje, tuče, bezočne svađe i najniže strasti obeležili su prethodne četiri sezone Farme, a ukoliko se to bude dešavalo i u predstojećoj, postoji mogućnost da ovaj rijaliti bude prikazivan isključivo u posleponoćnom terminu.

Kako se do sada emiter ovog programa nekoliko puta izvlačio samo uz opomene, Republička radiodifuzna agencija će ovoga puta otvoriti četvoro očiju i, ukoliko proceni da ponašanje učesnika previše izlazi iz okvira pristojnosti, odmah će reagovati i zatražiti cenzuru, barem do ponoći.

"Ovoga puta RRA, koja je zadužena da kontroliše način na koji se koristi frekvencija, pažljivije gledati i brže reagovati na nepravilnosti i, ukoliko se proceni, tražiti da se program prikazuje u za to određenom terminu posle ponoći. Nikako se ne sme dozvoliti situacija da se neko hvali pedofilijom, koja je gnusno krivično delo, a upravo to se ranije dešavalo", rekao je izvor blizak RRA.

A ako se uzme u obzir ko su takmičari nove sezone, realno je očekivati da svojim ponašanjem nastave "svetlu" tradiciju svojih prethodnika, koji su se isticali svojim vulgarnostima i incidentima.

U drugoj sezoni „Farme“ netrpeljivost između Dragana Marinkovića Mace i Miloša Bojanića bila je toliko očigledna da su se svakodnevno vređali, pa čak i mrtve pominjali. Tako je Maca, istina, van domašaja kamera, udario Braćalu u glavu, zbog čega je folker zatražio i lekarsku pomoć.

U svim rijaliti programima strogo je zabranjeno vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi, a u trećoj sezoni je to prekršio Milan Paroški, koji je rekao Bakiju B3 da je "Turčin", zbog čega je denser fizički nasrnuo na političara. Na kraju je produkcija izbacila Paroškog zbog nepoštovanja ugovora po kome je zabranjeno pričati o politici i vređati na nacionalnoj osnovi.

Salve uvreda koje su uputile Zorica Marković i Stanija Dobrojević rezultirao je tučom jer je pevačica prvo gađala starletu limenkom piva, da bi je na kraju udarila i počupala, nakon čega je folkerka izbačena iz rijalitija. Potom je Bebi Dol u alkoholisanom stanju držeći skalpel u ruci jurila Sašku Karan i rasekla joj prst. Saška je morala da ide na ušivanje, a Bebici je oprošteno jer je procenjeno da ju je povredila iz nehata. Još jedna incidentna situacija u nizu bila je tuča između, zbog koje su izbačene, da bi već sutradan bile vraćene.

Nakon svega viđenog, nije čudno što je RRA zabrinuta da bi slične stvari mogle da se ponove.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...