Najstrašniji poroci poznatih ličnosti
Foto: Aleksandar Jovanovic

Saznajte

Najstrašniji poroci poznatih ličnosti

Stars -
Poznate ličnosti otkrivaju koji su to njihovi poroci i bez čega ne mogu da zamisle dan

Svi imamo navike kojih ne uspevamo da se oslobodimo. Znamo da u nečemu preterujemo i da bi trebalo da se zaustavimo, ali... Te "greške" najčešće donose zadovoljstvo, a kada na jednoj starni imate uživanje, a na drugoj odluku da ga se odreknete, lako je zaključiti šta prevagne.

Poznate ličnosti otkrivaju u čemu to "preteruju".

Verica Rakočević

"Pušenje je moj jedini porok. Stalno sam pokušavala da ga se rešim, ali sam uvek odustajala. Sada više i ne želim", otkriva kreatorka.

Ivana Selakov

"Slatkiši su moja najveća slabost. Uživam u njima. Volela bih kada bih mogla da budem umerenija, ali mi ne ide", žali se Ivana.

Ivan Zeljković

"Neumerenost u svemu. Ovih dana u sportu, pa se malo češće povređujem! Nema sive zone ili vežbam ili ne vežbam. A kad vežbam, preteram!", poručuje voditelj.

Slađa Delibašić

"Kao jednu vrstu poroka mogu da izdvojim vino. Kada odem kod prijatelja, šta god da mi ponude, ja sam uvek za dobro vino. Jedan od poroka je i to što preterujem u treniranju, vežbam i kada sam bolesna ili povređena. Prijatelji mi kažu: "Šta ćeš kad ostariš?'', kažem im: "Ja neću ostariti", kaže kroz osmeh pevačica.

Bane Lalić - MVP

"Moj porok je, onaj najveći, priznajem igranje pesa dok mi oči ne ispadnu", otkriva muzičar.

Marina Perezić

"Slaba sam prema kolačićima. Porok je manje- više očekivan", poručuje pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track