Leontina Sič najlepša devojka Vojvodine

Misica

Leontina Sič najlepša devojka Vojvodine

Stars -
Zajedno sa prvom pratiljom Teom Živković i trećeplasiranom Deanom Dimitrijević direktno se plasirala na takmičenje za Miss Srbije koje će biti održano 13. septembra
1 / 4

Leontina Sič iz Subotice proglašena je za najlepšu na večerašnjem izboru za "Miss Vojvodine" održanom na trgu Slobode u Novom Sadu.

Zajedno sa prvom pratiljom Teom Živković i trećeplasiranom Deanom Dimitrijević direktno se plasirala na takmičenje za Miss Srbije koje će biti održano 13. septembra.

Manifestaciju je organizovala Royal blue d.o.o, u vlasništvu Sanje Papić, pod pokroviteljstvom grada Novog Sada i sa odobrenjem kompanije "Miss Yu", koja jedina ima sve licence za održavanje takmičenja u lepoti na ovim prostorima.

Nekadašnja misica zahvalila se Novom Sadu što je prepoznao "događaj od kulturnog značaja za grad" i pozdravila predanost kandidatkinja sa kojima je prethodne nedelje bila na pripremama u hotelu Premier Aqua u Vrdniku. "Devojke su fenomenalne, radili smo punih nedelju dana i one su puno radile na sebi. Počele su da sanjaju velike snove i mislim da su na pravom putu da te snove ostvare", rekla je Sanja, koja je prvu titulu Miss dobila upravo na ovakvom takmičenju, pre 11 godina.

Trinaest devojaka, od 17 do 23 godine, prošetale su pistom u tri odevne kombinacije, crnim haljinama i kupaćim kostimima (ne mareći za prohladno veče) kuće "Il cuore Italiano" i večernjim haljinama koje je dizajnirala Marija Šabić, sa nakitom Vojislava Žakule. Pred žirijem, čija je predsednica bila vlasnica Miss Yu kompanije Vesna de Vinča…

http://www.youtube.com/watch?v=Db-2Ez01lpg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track