NISU SE SNAŠLI NA FARMI: Simonida, Mića i Jelena "pali s Marsa"!

Farmeri glasali

NISU SE SNAŠLI NA FARMI: Simonida, Mića i Jelena "pali s Marsa"!

Stars -
Iako je uglavnom svima bilo teško da izdvoje jedno ime, jer su kratko na imanju i ne poznaju se, većina je ipak smatrala da su to Lepi Mića, Simonida i Jelena Golubović

Farmeri su dobili pismo od Zadruge sa zadatkom da se izjasne ko se najlošije snašao na imanju. Iako je uglavnom svima bilo teško da izdvoje jedno ime, jer su kratko na imanju i ne poznaju se, većina je ipak smatrala da su to Lepi Mića, Simonida i Jelena Golubović.

Naime, Lepi Mića izjavio je da ne planira ništa da radi, da je sam za sebe i da niko nema prava osim zadruge da mu priča šta da radi. Iako je većina rekla da se upravo on najlošije snašao njemu to nije teško palo.

Farmeri su takođe glasali i za Jelenu Golubović, a reper Danimir Vajs rekao je da je glumica nevaspitana.

"Jelena kao da je pala sa Marsa, ništa ne zna. Ne možeš stalno nekome da upadaš u reč, treba da pustiš ljude da završe rečenicu, pa onda da kažeš to što imaš. Stalno postavljaš pitanja, budi kulturna i poštuj starije", posavetovao ju je Vajs.

Jelena se izvinila svima kojima je upadala u reč i rekla da joj najmanje prija Divna Karleuša. Iako je trebalo da izgovori ime farmera koji se najlošije snašao, Golubovićeva, čini se, nije mogla da se suzdrži a da ne prozove Karleušu.

Do sukoba je umalo došlo između Zorice Marković i Lapog Miće. Iako pevačica nije rekla da se on najlošije snašao, pevač je tražio Zorici da kaže šta je ona radila sve uradila. Markovićeva mu je dala prijateljski savet:

"Mićo, nemoj da se kačiš sa mnom, bolje ti je. Ja jedina nisam rekla da si se ti loše snašao, nemoj da se kačiš sa mnom", rekla je Zorica.

Miki Đuričić se ne slaže sa većinom i on je jedini rekao da mu Lepi Mića odgovara i da je odmah znao da će se lepo slagati. Miki je rekao da ga najviše nerviraju ljudi koji dižu paniku i plaše se Zadruge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track