SRPSKA DITA FON TIZ: Nisam imala nepristojne ponude na nastupima!

Go-go igračica Una Grujić

SRPSKA DITA FON TIZ: Nisam imala nepristojne ponude na nastupima!

Stars -
Ako ste na nekoj od fensi žurci uhvatili super seksi performans gde devojka u bikiniju pleše u džinovskoj čaši martinija, to je sigurno bila Una

Go-go igračica Una Grujić koja se upravo vratila s Paga, gde je tokom leta nastupala po najpoznatijim klubovima, priča o svojim nastupima, iskustvom sa publikom i planovima.

Iz mnoštva go-go plesačica koje obezbeđuju zagrevanje u klubovima, Una se izdvaja, između ostalog, i po tome što svoj ples izvodi u velikoj martini čaši, čime svom poprilično provokativnom nastupu daje i dozu elegancije.Baš poput Dite fon Tiz.

"Performans koji izvodim je seksi, senzualan i zanosan... Jedina sam devojka na Balkanu koja radi tu vrstu plesa. Veliki sam ljubitelj umetnosti, a sebe sam pronašla baš u ovom izvođenju. Pre četiri godine sam bila gošća na glamuroznom nastupu svetski poznate dive Dite fon Tiz. Upravo njen nastup je pokrenuo ideju o mom sadašnjem performansu", otkriva Una.

Ona ističe da uživa u energiji koju dobija od publike, a cilj joj je da sve „ostavi bez daha”.

"Shodno našim standardima i prateći svetske trendove sam komercijalizovala celu ideju i napravila savim novi performans koji je u skladu s mojom ličnošću, a publiku ostavlja bez daha. Takođe sam devojka s naslovne strane „Plejboja”, što mi je u karijeri bila odskočna daska. Počela sam na prostoru bivše Jugoslavije, a sada osvajam evropsku publiku", priča una i dodaje da nije imala nikakvih problema na nastupima.

"Konkretno, što se nastupa tiče, nisam imala nikakvih problema. Sama sam sebi menadžer i ugovaram poslove isključivo s ljudima koje znam i koji su provereno okej. - Što se tiče publike, oni nemaju direktan pristup meni. Tako da nisam imala nikakve nepristojne ponude na nastupima. Ali dešava se da dobijam nove aganžmane", rekla je Una.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja