BORISOVA BIVŠA STIŽE NA FARMU: Balerina Marijana ulazi na imanje

Zaplet

BORISOVA BIVŠA STIŽE NA FARMU: Balerina Marijana ulazi na imanje

Stars -
Ona je vesela i živahna devojka, a sa Borisom neće biti začkoljica jer su njih dvoje sada mnogo dobri drugari, kaže izvor blizak Marijani

Misica, balerina i bivša devojka Borisa Stamenkovića, Marijana Leontijević u ponedeljak će se pridružiti ekipi koja se na imanju u Lisoviću bori za 50.000 evra.

Marijana je inače bivša devojka manekena koji je već na imanju, Borisa Stamenkovića.

Balerina u Lisoviće stiže u ponedeljak, a najzanimljivija reakcija biće ona koju će imati maneken Boris Stamenković. "Marijana je preuzbuđena zbog ulaska na Farmu! Ona jedva čeka! Vesela je i živahna devojka, svima će biti zanimljiva. Sa Borisom neće biti začkoljica jer su njih dvoje sada mnogo dobri drugari, odlično će se slagati", priča izvor blizak Marijani.Leontijevićeva je inače iz Obrenovca, a živi u Beogradu. Ima 21 godinu, student je Megatrend fakulteta. Sa svega 12 godina bila je Mis sveta, na izboru koji se održavao u Antaliji, u Turskoj. Marijana je profesionalna balerina, završila je baletsku školu Lujo Davičo, klasičan smer.

Prošle godine bila je izabrana za Mis Srema, posle čega se direktno plasirala za izbor za Mis Srbije gde je osvojila peto mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track