PRVI DUELISTI: Nela i Marko Vanila idu u štalu!

Farma 5

PRVI DUELISTI: Nela i Marko Vanila idu u štalu!

Stars -
Farmeri su najviše štapića dali Neli Bijanić, a publika je najmanje glasala za di-džeja Marka Vanilu

Pevačica Nela Bijanić i Marko Vanila di-džej su prvi duelisti u ovoj sezoni rijalitija Farma.

Farmeri su najviše štapića dali Neli, uz obrazloženje da su sve više združili sa Vajsom i da će se ona sigurno vratiti iz duela.

Publika je odlučila da im je najmanje zanimljiv Marko Vanila. On se šokirao kada je Ognjen rekao da ga je publika izglasala, pa se žalio Anastasiji. "Da sam ja tebe napadao, sigurno bi me publika primetila! A ovako, mi smo spavali zajedno, a nisam te napao i to je to. Znam ja kako to funkcioniše", rekao je Marko besno.

Anastasija ga je tešila i rekla da sigurno to nije razlog i da su oni dugogodišnji drugari.

Podsetimo, prve nedelje na Farmi, Mica trofrtaljka je izabrala Nelu Bijanić i repera Danimira Vajsa kao prve sluge.

Kurirovim čitaocima, manje je simpatičan reper Vajs, pokazala je anketa koju smo sproveli na našem sajtu.

21.47 Drugi duelista je Marko Vanila.

21.44 Prvi duelista je Nela. Ona je pozdravila sina Olivera i porodicu i prijatelje. "Situacija je bila teška, meni je svejedno. Lepo mi je tamo, lepo mi je ovde. KRatko i jasno"., rekla je Nela.

Vajs je pozdravio ćerku Lenu i svoje "male" fanove. "Zahvaljujem na poverenju. Sve sam radio da bi nam svima bilo bolje. Mene je način nominacije povredio, nije mi jasno da budem nominovan zbog frizure."., zahvalio se Vajs.

21.43 Gazdarica Mica ima poslednju reč. "Sve vas volim, svi ste mi vredni. Dajem štapić Vajsu. Samo frizuru da nisi imao takvu, ne bi dobio štapić"

21.42 Miki je rekao da će dati štapić Neli. "Tri dana se nerviraš što si nominovan. Jedini dan što dajem štapić Neli je taj što imaš kuću u Kupinovu i što nam se očevi poznaju."

21.41 Zuzi Zu je rekla da je mnogo više vremena provodila sa Nelom i da Vajsa uopšte nije upoznala. Zbog budućnosti Farme, i zbog toga što Vajs ima ideje, ostavlja Vajsa na imanju, a Neli daje štapić.

21.40 Džidža sve pozdravila i rekla da nema dečka. Rekla je da je Nela divna žena, i da je Vajs dobar drugar, ali da vidi da je negativan i da mora da shvati da je sve ovo igra. Dala je Neli štapić.

21.39 Marko Vanila se požalio da mu je vema teška situacija jer ih je oboje zavoleo za kratko vreme. On je rekao da se više družio sa Vajsom i zna da se Nela neće ljutiti, dao njoj štapić.

21.38 Romana je pozdravila porodicu i sve prijatelje. "Do poslednjeg momenta nisam znala kome da dam štapić. Mislim da nijedno od vas neće otići. Vajs je kolega i producent i njemu ću dati štapić."

21.37 Jelena u početku nije znala kome da da štapić. "Sa Vajsom sam imala neku svađicu, ali smo to rešili. A sa Nelom imam zajedničke prijatelje.", rekla je Jelena i dala Neli štapić.

21.36 Simonida je rekla Vajsu "Ne znam da li da ti dam, ili da ti ne dam?!", rekla je Simonida u svom stilu i uručila mu "Hopa cupa" štapić.

21.35 Zorica Marković se zahvalila ljudima sa roštiljijade u Leskovcu. Rekla je da joj je Farma pomogla i da joj je popularnost porasla. "Oboje ste sjajni, nismo imali nijedan problem.", rekla je i dala štapić Neli.

21.34 Maneken Marko Vukotić je rekao da je ovo najgori momenat. Rekao da je Vajs farmer koji ne priča mnogo, a radi puno. Dao je Neli štapić.

21.34 Anastasiji je bilo veoma neprijatno jer je od samog starta imala jako lep odnos sa oboma. "Nela je elokventna, dama je i na svaku temu smo imale zajednički jezik. Vajs je bio korisniji." Štapić je dala Neli.

21.33 Mis Svetlana je rekla da joj treba muška radna snaga ako ostane na imanju, ali je dala Neli. Rekla je da brine o imanju samo.

21.32 Boris Stamenković je dao Vajsu jer je želeo da ispadne džentlmen.

21.32 Katarina Grujić je rekla da su oboje vredni i super, ali dala Neli štapić jer se sa Vajsom družila.

21.32 Ivan Marinković dao štapić Vajsu jer je rekao da je veoma dosadno da svi daju Neli.

21.31 Sara Trajanović je dala Neli štapić jer misli da će se bolje snaći u izolaciji.

21.30 Edin je rešio da svoj štapić da da Neli. Jedini razlog je taj što je ona rekla da može da ide kući.

21.30 Igor je rekao da mu je ovo najneprijatniji trenutak, ali zna da mora da odluči. "Nemam posebne razloge, ali daću štapić Neli".

21.29 Lepi Mića štapić je dao Neli, jer se zbližio sa Vajsom.

21.28 Slobodan Đurković je dao štapić Vajsu, jer se družio sa Nelom.

21.27 Divna Karleuša je iskoristila priliku da pozdravi porodicu. Rekla je da će štapić dati Neli, jer Vajsa poznaje od malena, a zna da će se Nela vratiti.

22.26 Suzana Perović je rekla da oboje poznaje veoma dugo i da su oboje super. Štapić je dala Neli, ali nije navela poseban razlog. Ona smatra da će se Nela u izolaciji snaći bolje nego Vajs.

21.25 Jelena Golubović se takođe zahvalila na žurci koju im je zadruga priredila. Ona je rekla da svi rade, i da veoma poštuje kao umetnica, ideje, zbog kreativnosti, štapić daje Neli.

21.24 Čupo je pozdravio svoju familiju i naveo da Nela čuva "njihovu baku" i dao je štapić Vajsu iako je rekao da je on veliki radnik i organizator.

21.23 Pevač Crni prvi daje štapić. On je rekao da mu je sitauacija veoma napeta. Dao je štapić Neli, a razlog su dve stvari. On smatra da ona nije vredna, a da ne bi ispalo da neće dami da da štapić. "Možda su banalni razlozi, ali tako je".

21.20 Ognjen je na imanju, sledi dodela štapića.

On razgovara sa Farmerima i pita ih kako su se proveli na žurci. Objasnio im je princip dodele štapića. Na kraju kruga, gazdarica Mica daje poslednji štapić, nakon čega sledi saopštavanje koga je publika izabrala.

http://www.youtube.com/watch?v=xCFylyr_iAg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track