FARMA Mica Trofrtaljka: Jelena Golubović je imala seks sa Čupom
Foto: Damir Dervisagic

Otkriva pikanterije s imanja

FARMA Mica Trofrtaljka: Jelena Golubović je imala seks sa Čupom

Stars -
Pitala sam Čuponju hoće li da je uzme kad već spava s njom, a on mi samo kaže da ga se manem. Da mi je ćerka, zadavila bih je golim rukama

Milica Ostojić, poznata kao Mica Trofrtaljka, napustila je u nedelju imanje u Lisoviću zbog narušenog zdravlja. Pevačica i glumica impresije o „Farmi“, svom gazdovanju i ukućanima podelila je s čitaocima, kako kaže, svojih omiljenih dnevnih novina, ali je otkrila i neke pikanterije.- Doktori su mi rekli da sam anemična. Obavila sam sve preglede pre ulaska i nalazi su bili dobri. Godinama sam šećeraš i to držim pod kontrolom. Svoj merač uvek nosim sa sobom. Vodim računa o ishrani. Ne znam šta je mene moglo toliko da poremeti osim gladi.Otkud vi u „Farmi“, jeste li zbog para ušli u rijaliti?- Pare me ne zanimaju. Interesovalo me je samo šta se radi na Farmi i da li je sve što sam gledala na televiziji istina. Bilo mi je lepo i zanimljivo. Oni koji su ostali plaču i vrište za mnom. Plačem i ja za njima. Oberučke me vraćaju, samo da vidim što sam anemična.Šta smo mogli da očekujemo da ste duže ostali?- Planirala sam da se kreveti iz sobe razdvoje. To sam htela da uradim zbog švaleracije. Imaju šumu, nek idu tamo da se vataju.Ne podržavate seks pred kamerama?- Kakvo je to zadovoljstvo imati seks a da te pritom neko snima. Ludi su ljudi koji tako nešto rade.Zašto Jelena Golubović iritira farmere?- Koja je Jelena? Da nije to ona mala. Aaaa, uuu... ona se uhvatila s nekim Čuponjom.Mislite na Čupu koji je muva?- Ma, to je već završeno u petak veče. Bilo je seksa. I onda ja njega pitam: „Kad već spavaš s njom, hoćeš li da je uzmeš?“, a on mi samo kaže: „Mani me se, Mico.“ Išla sam do zadruge da se žalim na nju.Znate li da ona ne nosi donji veš?- Ne znam. Ne mogu ja kao gazdarica da idem za njima i da gledam da li nose gaće. Ja bih nju isterala napolje. Jelena je opasna, manipuliše muškarcima. Da mi je ćerka, zadavila bih je golim rukama pred svima i neka vide da sam ja to rodila. Ne treba mi takva ćerka. Prošla sam sveta, 45 godina rada imam iza sebe i da bilo ko kaže prljave stvari o meni, uzela bih konopac da se obesim.Kakvi su vaši planovi posle „Farme“?- Idem kod Srđana Dragojevića po scenario. Igraću glavnu ulogu u njegovom novom filmu. Zvao da mi se revanšira. Znaš kad je snimao onaj film o pederima.„Paradu“?- Nije to „Parada“. Zvao je mene da igram ulogu.Trebalo je da igrate lezbijku?- Ma ne, babu jednog pedera. Nisam smela na tako nešto da pristanem. Srđan je i mislio da neću prihvatiti, a zato mi sad sprema glavnu ulogu. Mnogo ga volim i cenim.

Muvanje... Čupo i Jelena
Muvanje... Čupo i Jelena

Obožavam KurirOdmah po izlasku Milica je tražila da prelista naše novine.- Donesite mi da vidim Kurir. To su moje omiljene novine. Ne mogu uvek da ih nađem jer se mnogo traže. Samo vas čitam. Srećna sam što sam vas upoznala. Kurir, moj Kurir. Obavezno da mi dođete u moje selo da probate rakiju od šljive madžarke - kaže Mica.

http://www.youtube.com/watch?v=30u77DqygYk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track